VJERA I DUHOVNOST

Jim Caviezel u Svetoj Zemlji: Vrata groba su još bila zatvorena, međutim, fotografija je pokazala drugačije

Jim Caviezel u Svetoj Zemlji: Vrata groba su još bila zatvorena, međutim, fotografija je pokazala drugačije Godine 2019. Jim Caviezel, poznati glumac koji je glumio Isusa u Mel Gibsonovom filmu Pasija, s velikom skupinom hodočansika išao je u Svetu zemlju na hodočašće.

S njima je bio i poznati svećenik, otac Calloway. Grupa je vrlo rano 4. svibnja krenula na križni put, a zatim stigla do groba Isusa Krista, nešto poslije šest sati. Prije nego što su vrata grobnice otvorena za ulazak svećenika, jedan od hodočasnika fotografirao je prednji dio grobnice.

Vrata grobnice su bila zatvorena. Otac Calloway stajao je vrlo blizu fotografa koji je snimio fotografiju i pogledao što je izišlo na fotografiji! Ostali su šokirani. S lijeve strane je ono što je izašlo na jednoj od fotografija snimljenih tog jutra! U donjem desnom kutu je poboljšani prikaz čudesne fotografije. A u gornjem desnom kutu ono što su vidjeli očima. Slava ti Gospodine!

groba

Podsjetimo, život ovog poznatog holivudskog glumca potpuno se promijenio s ulogom Isusa Krista u Pasiji. Nadnaravne pojave postale su dio njegovog života već na snimanju ovog filma, a život u stanju milosti i obljubljen sakramentima Katoličke Crkve, njegova su svakodnevica.

www.medjugorje-news.com

Izvor
mystic post

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button