MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Vidjelica Marija: Tijekom molitve 3 puta sam vidjela jednu sliku, upitala sam Gospu što ona znači, Ona se nasmiješila i rekla…

Marija Pavlović, međugorska vidjelica, kaže: „Tijekom molitve tri puta sam vidjela sliku cvijeta. Prvi put je bilo divno, svježe, šareno. I bila sam sretna! Tada sam vidjela da je isti taj cvijet uvenuo, potpuno je izgubio svoju ljepotu i svježinu. Vidjevši to bila sam tužna! Zatim, kap vode je pala na uveli cvijet i on je odmah vratio svu svoju svježinu i svoj sjaj! Pokušala sam shvatiti što bi mi ova vizija mogla značiti, ali nikako nisam mogla sama to dokučiti … Stoga sam odlučila upitati Gospu tijekom jednog ukazanja.

Upitala sam je : „Moja Gospe, što znači ona slika koju sam vidjela tijekom molitve? Što je značio taj cvijet?”

Vidjelica Marija : Gospa se nasmiješila i odgovorila:” Vaše je ljudsko srce poput tog cvijeta.

Gospa se nasmiješila i odgovorila:” Vaše je ljudsko srce poput tog cvijeta. Svako je srce čudesno u ljepoti koju je stvorio Bog. Ali kad dođe grijeh, cvijet blijedi, vene i nestaje. Ta kap koja je pala na cvijet da ga oživi, ona je simbol sakramenta ispovijedi. Ljudi kad su u grijehu, ne mogu pomoći sami sebi, treba im Božja pomoć kroz sakrament sv ispovijedi.”

Dragi prijatelji! Siguran sam da je barem nešto od ovog iskustva koje je ispričala vidjelica Marija barem jednom kroz život bilo dio vaše stvarnosti. Mnogo puta ste puta možda i vi osjetili da je vaše srce poput cvijeta, koji pulsira od ljubavi, radosti i mira; spremno pružiti sreću drugima i spremna voljeti bilo koga, bezuvjetno. Ali, naravno, vjerovatno ste doživjeli i proživjeli trenutke kad vam se srce činilo zatvorenim, ranjenim, usahlim, bez sreće ili nade, bez mira i ljubavi. Nažalost, ovo su najteži i najmoćniji trenuci, kako za vas same, tako i za one oko vas.

marija

Ali ako vjerujemo, živimo svoj život u duhu vjere i ako je mjesečna ispovjed dio vašega života, tada će kap Božje milosti uvijek pasti na tvoje srce i oživjeti ga baš kao što je kap vode vratila život onom usahlom cvijetu. Sakrament ispovjedi je izvor Božje milosti koja natapa naša srca.

Ovo iskustvo nam može pomoći da shvatimo kako naše srce može postati i ostati zauvijek lijepo, cvijet u pupoljku, pun svježine, ljubavi i Božje radosti. U Međugorju su mnoga srca postala takva! Mnoge su obitelji postale oaze sreće i mira jer su doživjele obnovu savjesti koju je okoristila rosa Božjeg milosrđa koja se u Međugorju kroz sakrament ispovjedi velikodušno spušta na sve!

www.medjugorje-news.com prijevod Maja

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er