CRKVASVJEDOČANSTVAVJERA I DUHOVNOST

(VIDEO) Snažno svjedočanstvo: Preko nogometa i raznih poroka do ređenja i Božjeg zagrljaja

Snažno svjedočanstvo: Preko nogometa i raznih poroka do ređenja i Božjeg zagrljaja. Čežnja za pravom ljubavi dovela ju je do obraćenja i do poziva za redovništvom. Odlučila je svoj život podariti Bogu kroz redovništvo sestara klarisa. Donosimo vam svjedočanstvo časne sestre klarise M. Anđele od Duha Svetoga.

Svjedočanstvo je snimljeno u emisiji “Od Krista pozvani” koja se snima na Hrvatskom katoličkom radiju

S. Anđela živi i djeluje u Požegi u jednom od 3 samostana sestara klarisa u Hrvatskoj. Svoje svečane zavjete položila je 2023. godine. Njezin život bio je obilježen različitim križevima ali i udaljenošću od crkve a da bi čula Božji poziv morala je dosta toga istrpjeti.

Snažno svjedočanstvo

Kako kaže u svom svjedočanstvu u svojoj ranijoj mladosti najdraža igra joj je bila u nogomet, ali zbog operacije leđa morala je prestati igrati što ju je uvuklo u još veći problem, problem ovisnosti o klađenju. A zbog obećanja svom djedu koji je bio na samrti, ostavila je dečka i pošla redovno ići na misu te zbog svog obraćenja počela je mjenjati svoj život, a kako i sama kaže da je i samo Međugorje imalo veliku ulogu u njezinom obraćenju.

Njezino snažno svjedočanstvo o tome kako Bog i onima koji su daleko od Njega napravi put preko trnja do svetosti, poslušajte u Videu.

Snažno svjedočanstvo

Molitva za zagovor svete Klare Asiške:

Bože milosrđa, Ti si svetu Klaru nadahnuo ljubavlju prema siromaštvu. Uz pomoć njezinih molitava neka u siromaštvu duha slijedimo Krista i dođemo do radosnog viđenja Tvoje slave u Kraljevstvu nebeskom. To te molimo po Gospodinu našemu Isusu Kristu, Sinu Tvome, koji s tobom i Duhom Svetim živi i kraljuje, jedan Bog u vijeke vjekova. Amen.

medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er