HERCEGOVINAREGIJAVIDEOVIJESTIZANIMLJIVOSTI

(VIDEO) Na današnji dan Vatrene na ulicama Zagreba dočekalo stotine tisuća Hrvata

Na današnji dan prije dvije godine u Zagrebu je dočekana hrvatska nogometna reprezentacija nakon osvajanja srebra na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Nezaboravan i veličastven doček koji će zauvijek ostati zabilježen kao podsjetnik na čudesni turnir koji su Vatreni odigrali u Rusiji.

Put od zračne luke do pozornice na Trgu bana Josipa Jelačića trajao je pet i pol sati. Svo to vrijeme bilo je ispunjeno pozitivnom energijom, pjevanjem i navijanjem oduševljenih navijača kojima su nogometaši jednako uzvraćali.

Preko 3 milijuna ljudi pratilo na televijziskim prijenosima

Na pozornicu na Trgu stigli su kroz šaplir mažoretkinja i uz gromoglasno pjevanje budnice “Moja domovina” navijača koji su ispunili cijeli Trg.

Policija je procijenila da se u užem centru Zagreba, odnosno na Trgu bana Jelačića te ulicama koje mu gravitiraju okupilo oko 300.000 ljudi, a ako se tome pridoda oko 200.000 navijača na trasi kretanja autobusa s članovima reprezentacije od zračne luke do Trga, Vatrene je u Zagrebu dočekalo gotovo pola milijuna ljudi.

Vezani članci
https://www.youtube.com/watch?v=yIKwZae2Fgo&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0-TnIxrd_UOAzTD8yE5v3MA6toOJ4OENvF-TxaDrAMs9GYZdXxRBHFe34

www.medjugorje-news.com/rtv-hb.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er