CRKVAMEĐUGORJEVIDEOVIJESTIVJERA I DUHOVNOST

UŽIVO – Presica uoči 31. Maldifesta u Međugorju

Presicu pogledajte u videu na Facebook stranici Medjugorje News ili Kraljica Mira Bijakovici – Medjugorje

Nadbisku Hoser: Moja jurisdikcija se odnosi samo na Međugorje i tako sam ove godine podijelio Sakrament Svete potvrde.

Nadbiskup Hoser: Moj mandat se ne odnosi na ukazanja, s ukazanjima se bavi druga komisija koja je dala mišljenje Sv. Stolici. Rezultat rada komisije je veoma pozitivan.

Nadbiskup Hoser: Treba isto reći da u svijetu da postoje mnoga ukazanja koja također danas nisu priznata. Također se u njima izvršava pozitivna Marijanska pobožnost.

Nadbiskup Hoser: Kad sam došao ovamo, imao sam iskustva iz Kibeha Tamo je priznato prvo Marijansko svetište, a nakon toga su priznata ukazanja.

Nadbiskup Hoser: Moj zadnji posjet bio je u Parizu, i to je bio moj odgovor na poziv Pariškog nadbiskupa. U tim crkvama se prenosio program iz Međugorja. Uspjeh Međugorskog programa je odgovor na ono što ljudima danas treba. To znači izgraditi duhovni život i živjeti sakramente.

Press završen u 11:35

Kasnije na našem portalu u tekstualnom obliku pročitajte najbitnije iz današnje pressice za medije.

Mladifest počima večeras u 18:00 s početkom Svete krunice, nakon toga se slavi Sveta misa u 19:00, te nakon Svete mise kreće otvaranje 31. Mladifesta. Online prijenos također će biti na stranim jezicima: Engleski, Njemački, Talijanski, Poljski, Slovački, Francuski, Mađarski, Arapski, Portugalski, Ukrajinski, Ruski………..

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er