SVIJET

U ruševinama nakon potresa u Siriji pronađeno živo novorođenče vezano…

Čudesna priča dolazi iz Sirije, gdje je beba rođena u ruševinama, pronađena živa i zdrava a bila vezana pupčanom vrpcom za svoju mrtvu majku

U Jandairisu, gradu u Siriji koji je teško pogođen potresom, spasioci su ispod ruševina četverokatnice otkrili živo novorođenče koje je pupčanom vrpcom još uvijek vezano za svoju preminulu majku. Vjerojatno je rođena nekoliko sati nakon potresa. Djevojčica je jedina preživjela iz svoje obitelji. Spasioci su zapravo pronašli tijela njenog oca, majke, njene tri sestre, brata i tetke.

“Onda smo čuli buku dok smo kopali, očistili smo i našli ovu malenu, hvala Bogu”, rekao je svjedok. “Prerezali smo pupčanu vrpcu i potom je odveli u bolnicu”, nastavio je.

Na videu koji kruži društvenim mrežama vidi se kako muškarac odnosi novorođenče prekriveno prašinom u ruševine, dok drugi baca poplun na njega kako bi je pokrio. Beba je odvedena u bolnicu u obližnji grad Afrin, gdje je smještena u inkubator i gdje je primila vitamine. Stanje bebe je stabilno, rekli su liječnici.

Potresima u Turskoj i Siriji pogođeno je dvadeset i tri milijuna ljudi, broj mrtvih penje se iznad šest tisuća a mnogi su nestali. Zemljama odjekuju krikovi boli i užasa a u svem tom djevojčica ispod ruševina udahnula je prvi dah života na Zemlji i daje nadu u Božje milosrđe.

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er