CRKVAOSTALOVJERA I DUHOVNOSTZANIMLJIVOSTI

U Bjelorusiji na zidu napuštenog samostana pojavilo se lice Isusa Krista

U Bjelorusiji na zidu napuštenog samostana pojavilo se lice Isusa Krista. U Mestislavskom području Mogilevske županije nalazio se napušteni samostan zvan samostan Raghad Gospe. Njene zgrade u sovjetskom razdoblju pretvorene su u internat.

Studenti su 1942. bili iznenađeni kada su prvi put vidjeli ovo lice na zidu, nakon što je uklonjena tabla koja ga je dugo pokrivala. Čudno je da nije bilo tragova slojeva boje, znači da slika nije ručno oslikana.

A izgleda kao da su kapi vode čudesno stvorile lice Isusa…

Na mjesto su počeli stizati hodočasnici, zbog čega su okupatorske vlasti uništili sliku, struganjem zida, i precrtavanjem slojeva kreča. Ali radnici su ostali zapanjeni kada se lice ponovo pojavilo pred njima! Kao da je tiskano na cementu!

Vezani članci

Čudo se dogodilo u Uspenskom manastiru na granici Bjelorusije i Rusije Slika Krista, lice Spasitelja, vidi se poput Njegove slike s Torinskog platna – komada tkanine u koju je bilo umotano tijelo raspetog Isusa.

Čudnost ovog događaja prešla je i na fotografiju koju je slikala osoba u prošlosti na ovom zidu! Ova fotografija, koja se nalazi u selu Lokot u Brianskom kraju, nalazi se u kući redovnika zvanog Josip.

Lice Spasitelja ovaj se put pojavilo na istom mjestu kao i 1942. I također doslovno preko noći – graditelji koji su došli do zgrade bili su zapanjeni: lice Isusa Krista gledalo ih je sa zida! Kao s fotografije nekako prebačene na cementnu podlogu! Redovnici nisu pronašli tragove boje na zidu, pa ne smatraju da je slika rukotvorina.

Nebrojeni hodočasnici iznenađeni su i zadivljeni slikom. Što se tiče znanstvenika, istraživača fenomena, oni još nisu viđeni u samostanu.

POGLEDAJTE SLIKU

lice

medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er