MEĐUGORJE

Jedini put kad Gospa u Međugorju nije dala poruku: Znate li što je Isus rekao vidjelici Mariji?

Marija Pavlović-Lunetti, vidjelica iz Međugorja, na sam je Božić doživjela neobičan susret s Gospom. ‘Gospa je došla s malim Isusom u naručju i nije dala poruku, ali je mali Isus progovorio i rekao: “Ja sam vaš mir, živite moje zapovijedi”.

Poslije su nas znakom križa Gospa i mali Isus zajedno blagoslovili’, kaže vidjelica Marija. Prvi je to, naime, put da Gospa u tada 30 godina, koliko su trajala njezina međugorska ukazanja, nije poslala poruku i nije govorila, već da je to činio Isus.

Mir mir mir

Prema riječima međugorskih vidioca već 40 godina Gospa silazi među nas i poziva čovječnstvo na mir, a mir je Isus. Taj mir  toliko je strahovito važan da je poruka mira ujedno i prva poruka koju je Gospa dala i to kroz suze, prije 40 godina. Sad kad gledamo situaciju u svijetu jasno nam je zašto je Gospa plakala pozivajući svijet na mir. Tolike podjele, tolika tjeskoba, toliki strah.  

“Gospa se pojavila na brdu i nakon ukazanja silazila sam zemljanim putem koji smo zvali put za ovce, jer sam želila brzo doći kući, kako bih izbjegla sve one ljude koji su dolazili jer su već čuli za prisustvo Djevice Marije. Ljudi su dolazili i danju i noću. Gospa mi je na tom putu prišla i rekla. “Mir, mir, mir i samo mir, mir mora vladati između čovjeka i Boga i između svih ljudi!” Ovo je bila prva poruka koju je Gospa dala i plakala, prije 40 godina, a mi čini se i dalje ne čujemo.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er