VJERA I DUHOVNOST

Tijekom ukazanja Gospa je rekla kako će izgledati Isusov drugi dolazak

Isusov drugi dolazak Kada će se Isus vratiti u svom božanskom sjaju i ukazati se cijelom čovječanstvu, svatko će vidjeti ono što su vidjela tri apostola, Petar, Jakov i Ivan na brdu Taboru

Preobraženje Gospodina Isusa Krista veličanstven je događaj u kojem su Isusovi učenici spoznali njegovo božanstvo na brdu zvanom Tabor. Crkva se tog događaja spominje 6. kolovoza, a na taj dan svećenik don Stefano Gobi imao je ukazanje i primio sljedeću poruku:

“Popnite se sa Mnom na sveto brdo milosti i svetosti, da biste bili prosvijetljeni i preobraženi slavnim svjetlom mog sina Isusa.

On je Očev Jedinorođenac.

Vezani članci

On je Očeva Riječ, rođena od vječnosti, istobitna s Ocem. Njegova savršena slika i odraz Njegovog Božanskog sjaja.

– Kralj vječne slave.

Kako je na Taboru bio preobražen pred Petrom, Ivanom i Jakovom, tako se vama ukazuje u sjaju svoje božanske slave, ako se popnete sa mnom na sveto brdo poniznosti, ljubavi i čistoće, tišine i molitve.

Otac očituje svoje tajne samo djeci i malenima, dok ih sakriva od velikih i mudrih.

Sin objavljuje svoj božanski sjaj vama, malena djeco, koju sam Ja oblikovala i vodila majčinskom brigom, na brdo svetosti.

– Kralj vječne slave.

Kada je Riječ postala Tijelom u Mom djevičanskom krilu, ljudska narav koju je poprimio, potpuno je prekrila njegov božanski sjaj. Tako je njegova ljudska narav potpuno skrivala njegovu božansku narav.

Gledajte novorođenče položeno u jasle, kojemu je potrebno sve; dječaka kako se razvija u čovjeka; mladića koji radi svoj svakodnevni posao; čovjeka bola koji nosi teret slabosti, odbijanja, osudu, bičevanje, krunjenje trnjem, razapinjanje i smrt na Križu.

Vidite kako je njegova božanska narav potpuno satrvena njegovom ljudskom naravi.

Ipak sam se Ja neprestanim junačkim činom vjere, u svom sinu Isusu klanjala Bogu, a u duši sam ga uvijek promatrala u sjaju njegova Božanstva.

– Kralj vječne slave.

U času uskrsnuća njegovo se Božanstvo očituje u svom sjaju, tako da poprima u sebi i njegovu ljudsku narav. U uskrslome Isusu njegova je ljudska narav uzveličana, jer je sada njegovo tijelo slavno, kakvo su vidjela tri apostola na Taboru.

“I preobrazi se pred njima: I zasja mu lice kao sunce, a haljine mu postadoše bijele kao svjetlost” (Mt 17, 2).

Na nebu Isus sjedi s desne Oca, u sjaju svog božanstva.

Danas morate više promatrati vječnu slavu Isusa Krista.

Mnogi sumnjaju u Njegovu božansku narav; osporavaju njegovu Riječ; niječu povijesni događaj Njegova uskrsnuća.

Predragi sinovi, navijestite hrabro svima božanstvo mog sina Isusa. Dopustite da vas obasja sjaj njegove Istine. Sjetite se njegove smrti, objavite njegovo uskrsnuće, u očekivanju njegovog slavnog dolaska.

Kralj vječne slave. Kada će se Isus vratiti u svom božanskom sjaju i ukazati se cijelom čovječanstvu, svatko će vidjeti ono što su vidjela tri apostola, Petar, Jakov i Ivan na brdu Taboru.

Isus će se očitovati u svom sjaju, a njegova će ljudska narav biti potpuno preobražena sjajnim svjetlom njegova Božanstva.

Tada će cijeli svemir proglasiti Isusa Krista Sinom Božjim, savršenom slikom Oca, Riječi koja je tijelom postala, jedinim Spasiteljem. Onaj radi koga je sve stvoreno i koji ima moć da sve sebi podloži.

Isus će donijeti svoje slavno kraljevstvo na svijet; bit će to kraljevstvo svetosti i milosti, pravde, ljubavi i mira.

Ljubljeni sinovi, živite u radosnom iščekivanju njegovog sjajnog povratka.

Zato vas pozivam da hodite sa Mnom na putu malenosti i poniznosti.

Otac će vam otkriti tajnu svog Sina; Duh Sveti će vam obznaniti cijelu Istinu; Isus Krist će vam se ukazati u sjaju svoje božanske osobe, da bi mu se svi klanjali, da bi ga svi ljubili i slavili kao Kralja vječne slave.”

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er