CRKVAVJERA I DUHOVNOST

SVJEDOČANSTVO O USLIŠANJU DEVETNICE GOSPI KOJA…

Imam 22 god. i bolovala sam od anksioznosti koja me gušila i paralizirala za život, nikad nisam pila tablete iako mi je dosta ljudi sugeriralo da bih uz molitvu Isusu i Gospi i vjeru možda trebala potražiti liječničku pomoć. (ovime ne želim umanjiti vrijednost liječnika!!)

Predavala sam to na sv. Misama svaki dan, molila svaku molitvu, vapila, išla sam oko 6 mjeseci svaki dan na svetu Misu i Isus me jako oslobodio od strahova, depresije, anksioznosti, od prisilnih i negativnih misli, ali bila je ostala neka nelagoda u prsima.

Fra Smiljan Kožul je svima predložio na susretu zadnje srijede u mjesecu da mole molitvu devetnicu Mariji koja razvezuje čvorove i da mu stalno javljaju uslišanja, također čitala sam i tuđa uslišanja na stranicama na internetu.

Nikako nisam mogla početi moliti i bila sam kao nekako skeptična, ne znam zašto, kao da nisam vjerovala… ali odlučila sam moliti!!

Ja i jedna žena,moja sestra u Kristu molile smo tu devetnicu na nakanu moju anksioznost s tim da me ona još preporučila tih devet dana i sv. Dimfni.

Obećala sam Mariji ako mi pomogne svima širiti ovu pobožnost do kraja života… Ja sam se kroz devetnicu počela nekako osjećati bolje, imala sam neke male napasti, što sam više molila molitvu bilo je sve bolje i bolje… nakon izmoljene devetnice moj osmijeh je bio od uha do uha. Presretna sam.

Odlučila sam moliti molitvu drugu devetnicu Mariji koja razvezuje čvorove u nakanu da me oslobodi od jedne prisilne želje koju sam imala i stalno mi se nametala, a u srcu i svojom slobodom sam htjela nešto sasvim drugo. Već prvi dan sam izmolila i otišla na Misu. Nakon Mise osjetila sam milost, kao slobodu, da meni Bog daje da ja odlučim što ja želim.

Nema prisile! Zaista je Devetnica premoćna, molite svi i uvjerit ćete se! NEKA VAM POMOGNE MARIJA KOJA RAZVEZUJE ČVOROVE I NEKA RAZVEŽE SVAKI ČVOR U VAŠEM ŽIVOTU KOJI VAS GUŠI! O MARIJO KOJA RAZVEZUJEŠ ČVOROVE,MOLI ZA NAS BOŽJI BLAGOSLOV I KRENITE svi!

Glumica iz Pune kuće: Shvatila sam što je Isus učinio za mene na križu. S prvim danom nove 2016. godine glumica Candace Cameron Bure dobila je titulu najbolje poznate osobe. Inače, Candace Cameron Bure svi znamo još kao djeca s malih ekrana.

Naime, glumila je u planetarno popularnoj seriji “Puna kuća”, a svi je pamtimo po ulozi D. J.. Za vrijeme snimanja i emitiranja serije Candace još nije bila obraćena, niti je upoznala Krista niti je znala i jednu molitvu, kao ni njezina obitelj.

S vremenom, njezinim roditeljima svjedočili su susjedi koji su bili nanovo rođeni kršćani te su ih pozvali u crkvu.  Glumica kaže da prvo što je primijetila na svojim roditeljima i braći, nakon što su krenuli u crkvu gdje su ih pozvali susjedi, jest to da su postali sretni. Ubrzo nakon završetka snimanja serije i sama je odlučila krenuti u crkvu gdje su joj išli roditelji. Bilo joj je svega 12 godina kad je shvatila da treba Isusa.

“Iako mi je bilo samo 12 godina shvatila sam da trebam Boga i da sam grješna. Čitala sam 10 zapovijedi i shvatila sam da sam svaku prekršila. Tad sam shvatila da sam po ljudskim mjerilima dobra, ali da ne zadovoljavam Božji standard. Shvatila sam što je Isus učinio za mene na križu” – priča glumica u svom svjedočanstvu.

U intervju-u koji je dala za Fox povodom dodjele ove titule, na pitanje što bi poručila mladim ljudima rekla je: “U svemu što radite dajte čast molitvu Bogu, a poslije toga dajte najbolje od sebe. To je recept za uspjeh.”

Bure priznaje kako joj je 2015. godina bila dosta naporna, među ostalim snimala je i seriju “Punija kuća” – riječ je o novim epizodama “Pune kuće”, a osim poslovne gužve kaže da je i privatno u gužvi. Naime, Candace je braku s hokejašem Valeri Bure, također kršćaninom, s kojim ima troje djece.

“Protekla godina bila mi je nevjerojatna, a s druge strane to su bile stvari koje sam željela raditi i za koje sam se dugo molila molitvu. Trenutno radim u jednom talk showu, a u ovoj godini snimit ću i nekoliko filmova. Tko zna, možda stignem napisati i svoju četvrtu knjigu tijekom 2016”. – zaključuje glumica u intervju za Fox.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er