SVJEDOČANSTVA

Svjedočanstvo: Marijina obitelj bila je u teškoj financijskoj situaciji kad je počela ovu devetnicu , šesti dan dogodilo se čudo!

Svjedočanstvo: Marijina obitelj bila je u teškoj financijskoj situaciji kad je počela ovu devetnicu , šesti dan dogodilo se čudo!

O čudesima koje ljudi doživljavaju po molitvama svetom Josipu, zaštitniku obitelji mnogo se govori, a s obzirom na to da su u današnje vrijeme obitelji nevjerojatno pogođene zlom, jer je sve zlo usmjereno na razaranje obitelji, kao što napomenula i sestra Lucija fatimska vidjelica, ovakva su svjedočanstva poticaj svima onima koji misle da je sve izgubljeno i gube vjeru u trenucima nemoći.

S dopuštenjem Marije T. portal Vjera.hr prenosi njezino svjedočanstvo koje je vrlo aktualno jer je mnogo obitelji danas pogođeno upravo – neimaštinom.

“Vidim da mnogi traže pomoć u molitvi vezano uz posao, želim svima posvjedočiti moć i važnost, u takvim situacijama, utjecanju i devetnicama sv. Josipu.

Nije tajna kako je danas umjetnost preživjeti, nema posla, tko i ima priliku raditi njegova plaća nije dostatna da pokrije i one najosnovnije životne potrebe, osobne ili obiteljske.

U takvoj situaciji, jednom prilikom, našla sam se i sama.

Uz sav rad i trud, suprug i ja, zbog kredita koje smo morali dizati kako bi djeci osigurali krov nad glavom, našli smo se u situaciji da više nismo znali kako preživjeti mjesec. Djeca školarci, potrebe velike, novca nema. Osjećala sam se kao da nas je netko stavio pred zid i nema dalje.

Jadni, bezvoljni,ne vidimo izlaza.

Bio je prvi petak (inače, redovito održavam prve petke), k tome počela je i devetnica svetom Josipu. Do tada nisam znala ništa o svetom Josipu, niti sam mu se ikad molila.

Na kraju Svete Mise, svećenik nas je potaknuo na molitvu devetnice, pogotovo oni koji imaju obiteljskih problema ili problema kao što je naš. I pomislim: pa hajde, nemam što izgubiti!

To mi je ionako zadnja slamka spasa!

I krenula ja s devetnicom. I to baš ono, s punim pouzdanjem i vjerom da će mi sveti Josip izmoliti od Isusa pomoć, naravno, ako je to volja Njegova!

Nisam tražila novac! Molila sam za neki posao. Ja ću raditi i zaraditi potreban novac.

Šestog dana devetnice stvari su se počele nevjerojatno mijenjati. I sad mi suze kreću kad se sjetim.

Tvrtka za koju sam tada radila vratila mi je sva dugovanja koja su se vukla daleko unatrag.

Mobitel je zvonio i zvonio, ponude za posao samo su stizale, ja sam samo trebala pristati.

Nakon nekog vremena, uspjeli smo pokriti sve troškove, djeci osigurati sve potrebno i to vlastitim radom, vlastitim rukama!

Nismo dobili novac na pladnju, zaradili smo ga!

I to sve zahvaljujući svetom Josipu i njegovom moćnom zagovoru i zalaganju za nas kod Gospodina.

Stoga, MOLITE se sv. Josipu, utječite se njemu, ali i Majci Mariji (njezinim zagovorom moje dijete je spašeno od sigurne smrti). Oni će vas svojim zagovorom štititi i pomagati! Predajte sebe i svoje obitelji potpuno u njihove ruke i ništa vam neće moći nauditi!”

Slava i hvala Bogu!

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er