VJERA I DUHOVNOST

Blažena Anna Maria Taigi: “Sveti Otac će biti prisiljen napustiti Rim, nakon tri dana tame, sveti Petar i Pavao odredit će novog Papu”

Što je mističarka Anna Maria Taigi rekla o mogućem kraju Crkve? Jedno je od proročanstava koje najavljuje radikalne promjene. Blažena Anna Maria Taigi: “Sveti Otac će biti prisiljen napustiti Rim, nakon tri dana tame, sveti Petar i Pavao odredit će novog Papu”

Anna Maria Taigi (1769.-1837., Siena), danas blažena, bila je posebna mističarka koja je od jedne večeri 1791. do svoje smrti imala “dar sunca”. “To je ogledalo, što ti pokazujem, koje ti služi da razumiješ dobro i zlo”, rekao joj je Isus.

Proročanstva: vizija Anna Marie Taigi

Bilo je to svjetlo koje je vidjela na “udaljenosti od oko dvanaest stopa, tri stope iznad svoje glave.” Ta je vizija trajala 47 godina i bila je izvor njezinih otkrivenja. Tako je Anna Maria Taigi opisivala mjesta koja nikada nije vidjela i govorila o događajima koji će se dogoditi važnim ličnostima njezina doba i onih koji su uslijedili. Svi ti događaji su se do sada dogodili. Od poraza Napoleonove vojske u Rusiji, do smrti potonjeg. Pričala je o ratu u Grčkoj, o revoluciji 1830. u Parizu, o smrti mnogih vladara. I opet prirodne katastrofe i pontifikat Giovannija Mastaija Ferrettija, odnosno pape Pija IX.

Vezani članci

Anna Maria Taigi: riječi koje čekaju da budu ispunjene

“Bog će poslati dvije kazne: jedna će biti u obliku ratova, revolucija i drugih zala; nastat će na zemlji. Drugi će biti poslan s Neba. Na Zemlju će doći ogromna tama koja će trajati tri dana i tri noći. Ništa neće biti vidljivo, a zrak će biti štetan i kužan i nanijet će štetu, iako ne isključivo neprijateljima religije. Tijekom ova tri dana, umjetno svjetlo će biti nemoguće; gorjet će samo blagoslovljene svijeće. Tijekom ovih dana užasa vjernici će morati ostati u svojim domovima moliti krunicu i moliti Boga za milost… Svi neprijatelji Crkve (vidljivi i nepoznati) nestat će na Zemlji tijekom ove sveopće tame, osim onih nekoliko koji će se obratiti…

Zrak će biti zaražen demonima koji će se pojavljivati ​​u svim vrstama odvratnih oblika. Vjera će biti proganjana, a svećenici masakrirani. Crkve će biti zatvorene, ali samo nakratko. Sveti će Otac biti prisiljen napustiti Rim. Francuska će uroniti u strašnu anarhiju. Francuzi će imati strašni građanski rat u kojem će se čak i stari latiti oružja. Političke stranke, iscrpivši svoju krv i bijes, a da nisu uspjele doći ni do kakvog zadovoljavajućeg rješenja, pristat će, kao posljednje sredstvo, pribjeći Svetoj Stolici.

Proročanstva, Anna Marie Taigi: lice Zemlje bit će obnovljeno

Tada će Papa poslati posebnog legata u Francusku… Nakon dobivenih informacija, Njegova Svetost će osobno imenovati kršćanskog kralja da upravlja Francuskom. Nakon tri dana tame, sveti Petar i sveti Pavao odredit će novog papu… Tada će se kršćanstvo proširiti svijetom.

On je Sveti Papa kojeg je Bog izabrao da izdrži oluju. Na kraju će biti obdaren čudima i njegovo će ime biti hvaljeno po cijeloj zemlji. Cijeli će se narodi vratiti Crkvi i lice zemlje bit će obnovljeno. Rusija, Engleska i Kina će ući u Crkvu”.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er