VJERA I DUHOVNOST

Svećenik nas ohrabruje u ovim izazovnim vremenima: Ovo su tri snažne molitve u borbi protiv napada zloga…

Svećenik Mark Goring iz Župe svete Marije u Ottawi, dao je narodu tri snažne molitve u borbi protiv zloga koji napada u ovim vremenima te rekao: “U duhovnom smo ratu.

Jedna od stvari koju demoni odmah napadaju sada je – nada”. Dodaje da: “U svetim spisima stoji da će biti spašeni svi koji zazovu ime Gospodnje. A Gospodin Isus pak kaže: “Neću odbiti nikoga tko mi dođe.”

Zlo uznemirava ali…

“Postoje slučajevi kada će nas demoni napadati i uznemiravati”, kaže vlč. Kaže Goring i dodaje: “Vrag želi da očajavamo – da ne osjećamo nadu.” “Da, zgriješili smo. Da, zabrljali smo. Da, iznevjerili smo Gospodina. Postoji nešto istine u tome, ali istina je da nas Gospodin voli bezuvjetnom ljubavlju i nikada nas neće napustiti,” napominje.

3 kratke molitve

“Kada se nađemo napadnuti ili ugnjetavani moramo znati odgovoriti na temelju Božje riječi”, objašnjava. “Ove molitve treba moliti s povjerenjem i dječjim srcem”

1) Molitva za milosrđe
“Gospodine Isuse Kriste, Sine Božji, smiluj se menu se grešniku.”

2) Molitva povjerenja

Otac Goring predlaže načine za izgovaranje ove molitve: “Isuse, uzdam se u Tebe.” “Kristove rane, uzdam se u Tebe.” “Srce koje je probodeno, uzdam se u Tebe.” Nadalje, pojašnjava: “To su molitve od kojih demoni bježe”

3) “Oče, neka se ispuni tvoja volja”

Često zanemarujemo ovu volju, a svećenik Goring razotkriva zašto je baš ova molitva tako snažna. “Zli uvijek pokušava nametnuti svoju volju te je ova molitva poput odbijanja.  Kad nam demoni pokušaju nametnuti svoju đavolsku volju, samo odgovorite: ‘Abba, oče. Tvoja će volja biti zadnja! “

Neka bude, Amen.

Svećenik Mark Goring 

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er