REGIJAVIJESTI

Snažno nevrijeme pogodilo Hrvatsku, padali komadi leda veličine jabuke

Na području Duge Rese su padali komadi leda veličine jabuke, a sa zgrade gradske vijećnice vjetar je otkinuo krovište

Jaka kiša s tučom pogodila je u ponedjeljak kasno popodne dijelove Hrvatske, prvo Dugu Resu, Karlovac i okolicu, dok je jako nevrijeme pogodilo u večernjim satima i Istru.. 

Na području Duge Rese su padali komadi leda veličine jabuke, a sa zgrade gradske vijećnice vjetar je otkinuo krovište, piše Radio Mrežnica.   Ljudima su uništeni vrtovi i automobili zbog jake tuče, a na terenu su vatrogasci i policija.  

– Na putu smo iz Senja za Slavoniju, nevrijeme je počelo u Karlovcu. Pada led veličine lješnjaka, jako velik, sva vozila su stala sa strane, nitko nije mogao voziti. Stali su ili uz rub ceste ili ispod drveća ili podvožnjaka, dekama su pokrivali vozila… Bilo je strašno.

Sve je puno vode na cesti – ispričao je jedan čitatelj za 24sata.   – Toliko je tuklo da je moglo nekog ubiti, to je bio led veličine šake. Sve je razbijeno. Auti koji su bili vani udubljen im je krov, kod susjeda je led razbio prozore i crjepove…

Ne pamtimo ovako nešto – ispričao je čitatelj iz Karlovca.  Olujno nevrijeme zabilježeno je i u Istri, pogotovo na području Umaga.  

Na Istrametu objavljene su snimke iz Umaga na koji se navodi da je vjetar dostigao jačinu od 150 km/h. 

www.medjugorje-news.com/vecernji.ba

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er