MOLITVEVJERA I DUHOVNOST

Snažna iscjeliteljska molitva sv. Padre Pija

Snažna iscjeliteljska molitva sv. Padre Pija! Stigmama koje je Padre Pio nosio na svome tijelu tijekom života, kao i tjelesnim i psihičkim patnjama koje je podnosio, on našu pažnju usmjerava na Kristovo tijelo kao sredstvo spasenja.

Isus je za nas umro na križu, te cijela teologija otkupljenja počiva na ovoj istini koja je jedna od temelja naše vjere.

Ta je istina toliko važna da je kroz povijest Bog, kada bi ljudi zaboravili na nju ili je iskreno tražili, uvijek intervenirao događajima, djelima i čudesima. Portal Aleteia donosi kratku molitvu za ozdravljenje, koju je napisao sveti Padre Pio.

U molitvi se svetac oslanja na Božju snagu i razmišlja o muci:

O moj Isuse, daj mi svoje snage kad se moja slaba narav pobuni protiv nevolje i patnje ovog života u progonstvu i omogući mi da sve prihvatim s vedrinom i mirom. Svom snagom utječem se Tvojim zaslugama, Tvojoj patnji, Tvojem iscrpljivanju i Tvojim suzama, kako bih mogao surađivati s Tobom u djelu spasenja.

Daj mi snage da pobjegnem od grijeha, jedinog uzroka Tvoje agonije, Tvog znoja krvi i Tvoje smrti. Uništi u meni sve što Ti ne godi i ispuni moje srce vatrom svoje svete ljubavi i svim svojim patnjama. Zagrli me nježno, i drži čvrsto pored sebe da Te nikada ne ostavim samog u Tvojoj okrutnoj muci. Tražim samo mjesto za odmor u Tvom Srcu. Amen.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er