GLAZBAOSTALOVJERA I DUHOVNOST

Široki Brijeg na koncertu pjesmom slavio Boga

Široki Brijeg na koncertu pjesmom slavio Boga. Koncert duhovne glazbe ”U mom srcu vatra” održan je u nedjelju navečer u dvorani Pecara u Širokom Brijegu, piše širokobriješki portal jabuka.tv.

Prema riječima organizatora, na koncertu je bilo oko 4.000 ljudi.

Koncert je počeo uz zvuke violine Maje Nakić i čitanje citata iz Biblije (Ivan, 1-5), a zatim je na pozornicu izašao splitski zbor Mihovil.

Nakon njih širokobriješkoj publici anđeoskim glasovima zapjevale su sestre Ramljak iz Međugorja. Galeriju pogledajte OVDJE.

Pecara – Široki Brijeg

Veliko oduševljenje izazvao je fra Marin Karačić koji je vrlo emotivno zapjevao pred punom dvoranom u svom rodnom gradu.

Pecara – Široki Brijeg

Nakon što su gosti koncerta izveli po dvije pjesme, voditelj Marko Topić je pročitao prekrasan tekst, a zatim najavio glavnu zvijezdu večeri, hrvatskog pjevača Alana Hržicu, a s njim je nastupala i Vanessa Mioč.

Pecara – Široki Brijeg

Veliko je uzbuđenje u meni i članovima benda. Jako se veselimo Širokom Brijegu, posebno što će to biti prvi koncert moderne duhovne glazbe na takvoj razini u Hercegovini, izjavio je u najavi koncerta za portal Jabuka.tv pjevač Alan Hržica (43).

Ističe da se koncert održava u najtežem, ali ujedno i najboljem trenutku s obzirom na pandemiju koronavirusa.

Široki Brijeg - koncert

Dugo smo čekali i sanjali, dolazimo u najtežem i najboljem trenutku s obzirom da je potrebno dizati duh u ovim teškim pandemijskim vremenima. Spremni smo, nadamo se da ćemo donijeti božićni duh, koji se sve teže probija kroz medije, da ćemo donijeti pravo slavljene Gospodina u pravo vrijeme, rekao nam je Hržica prije koncerta.

Dio prihoda od prodaje ulaznica bit će usmjeren u humanitarne svrhe za pomoć Udruzi Mlado Sunce koja promiče kršćanske vrijednosti i pomoć potrebitima.

Organizator koncerta bila je Udruga Korektiv.

www.medjugorje-news.com

Izvor
Jabuka.tv
Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er