SVIJET

Ovo svjetleće raspelo ukazalo se željezničkom radniku prije nego što je poginuo: “Bog mi želi nešto reći”

Ovo svjetleće raspelo ukazalo se željezničkom radniku prije nego što je poginuo: “Bog mi želi nešto reći” Michael Zanera podijelio je objavu u kojoj stoji; “Bog mi želi nešto reći”, prije nego što ga je ubio vlak od 160 km/h dok je radio na tračnicama.

U nedavnom sudaru vlakova u blizini Torina u Italiji život je izgubilo pet željezničara. Jedan od preminulih, 34-godišnji Michael Zanera, bio je pobožni katolik i posljednje što je podijelio na društvenim mrežama bila je slika, kako je opisao, raspela koje se formiralo dok je vario. Ljudi su do kasno u noć radili na zavarivanju željezničkih tračnica, piše Aleteia

Dok su bili zauzeti svojim poslom, nadolazeći vlak krenuo je ravno prema njima brzinom od 100 km/h, ubivši većinu tima radnika i odbacivši njihova tijela stotinama metara u zrak. Prije njihove smrti, Zanera je na TikTok-u objavio kolumnu na kojoj se vidi kako križ jarko svijetli. Popratni isječak mladi željezničar je napisao: “Bog mi definitivno želi nešto reći. Prvi put mi se to dogodilo dok sam vario šinu.”

Prema pisanju Daily Maila, Zanera je također rekao da je “dozivao [Boga] svaki dan u zadnje vrijeme jer se osjećao kao da vrijeme nije dobro za njega.” Vidjeti taj križ kako svijetli u mraku mora da je bila velika utjeha mladom Talijanu u trenutku kada je trebao Božju podršku. I to ne samo da pokazuje kako je Bog sveprisutan, već je i dopirao do Zanere dok je obavljao svoj posao kako bi mu dao do znanja da čuje njegove pozive.

A u ovom slučaju, zvao ga je kući. Iako ova priča donosi određenu utjehu zbog takve tragedije, Zanerina sposobnost da pronađe Boga u svojim trenucima poteškoća pokazuje snagu vjere i potrebu da mu se uvijek pruži, u dobrim i lošim vremenima.

Nakon strašne nesreće, gradonačelnik Brandizza, Paolo Bodoni, rekao je da će biti istrage o tragediji.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er