CRKVAVJERA I DUHOVNOST

(VIDEO) HRVATSKA: KRIŽ NA NEBU Čudesan bijeli križ se ukazao na samom početku klanjanja

(VIDEO) HRVATSKA Čudesan bijeli križ se ukazao na samom početku klanjanja. Donosimo vam video sa Youtube-a koji je u kratko vremena postao viralan i munjevitom brzinom se počeo širiti. Prema pjesmi koja se pjevala na samom početku klanjanja može se ustvrditi da se radi o hrvatskoj župi. Također prenosimo i tekst koji je napisan uz sam video. Prema informacijama koje imamo video je snimljen u Požegi.

Najavljeno je u Bibliji da će u posljednja vremena doći velika obmana s neba i da se zli može obrazit u svijetlo. Zato smo postavili video da objasnimo da ove slike nisu obmane. Upozoravamo da se molite Bogu da vam pokaže kad dođe zli a kad dođe Andjel da znate razlikovati to dvoje.

Ta obmana koja dolazi u posljednja vremena nema veze s ovim videom. Isus i Gospa se mogu ukazati manjem broju ljudi na nebu. I naravno da dopuštaju da ih uslikamo da nam pokažu da nas VOLE I LJUBE. LJUBAV NIKADA NIJE I NEĆE BITI OBMANA ILI HOLOGRAM. MOLIMO VAS DA TO SHVATITE. Da Božjoj ljubavi nema kraja i da je ON BOG. On ima pravo pokazati se pojedincima i dopustiti da ga uslikamo.

Križ na nebu
Križ na nebu

DA NAM POKAŽE SVOJU LJUBAV I OJAČA VJERU. SVAKAKO PREPORUČAVAMO ČITANJE BIBLIJE I MOLITVA BOGU DA RAZUMIJETE ŠTO JE OBMANA A ŠTO ZNAK SA NEBA KOJI ISUS ŠALJE. HVALA NA RAZUMIJEVANJU. BOGU HVALA I SLAVA. MOLIM VAS DA ODVOJITE minutu vremena i pogledate sve što ovdje piše do kraja.

Pretplatite se, kliknite zvonce pokraj da znate kad izlaze nove epizode, youtube ne pokazuje svaki video ako se to ne napravi. Ako vam klipovi pomažu molimo vas DIJELITE ga na WHATSAPP i FACEBOOK i drugim društvenim mrežama. Svima vama puno hvala za svaki LAJK, KOMENTAR, PRETPLATU I svima HVALA koji podijele video sa drugima.

S time pomažete da širimo slavu ISUSA i Gospe naše Majke. Neka vas dragi Bog blagoslovi i zagovor Gospe dovijeka prati, piše na Youtube kanalu Hrana za dušu.

https://www.youtube.com/watch?v=MxmfzenleTI&t=65s
Križ na nebu

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er