HERCEGOVINAVIJESTI

Sindikat srednjih škola HNŽ-a za platformu samo u slučaju samoizolacije

Članovi Sindikata srednjih škola Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) koji nastavu izvode po hrvatskom planu i programu protive se stavljanju nastavnog sadržaja na platformu i ističu kako je platforma potrebna samo u slučajevima samoizolacije.

Sindikat je izvršio anketu članstva kako bi saznali što misle o novonastalim okolnostima i izvođenju nastave u vremenu pandemije, s čime su zadovoljni, s čime ne.

U anketi članstvo je odgovaralo na tri pitanja, s tim da su se na upit o platformi izjasnili 100 posto protiv stavljanja sadržaja na platformu.

Na pitanje jesu li za vraćanje nastavnoga sata na 45 minuta, 95 posto članstva se izjasnilo da su prvenstveno za pridržavanje i poštivanje epidemioloških mjera i za to da, dok god traje ovakvo stanje, sat traje 30 minuta.

Na pitanje jesu li za to da se šesti i sedmi sat vrate u učionicu, dakle, svih sedam sati u učionici, potvrdno je odgovorilo 60 posto članova, dok je 40 posto da se šesti i sedmi sat održavaju online, priopćio je Sindikat srednjih škola HNŽ-a.

www.medjugorje-news.com/dnevni.ba

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er