CRKVA

Proročke riječi oca Jamesa Manjackala: Stiže Božja kazna, ako ovo budemo činili spasit ćemo se

PROROČANSTVO OCA JAMESA MANJACKALA Otac James Manjackal, svjetski poznati karizmatik koji je svojevremeno gostujući u Hrvatakoj rekao da nikad nigdje nije vidio narod kao hrvatski, u ovom je vremenu poslao pismo europskim narodima koji su odbacili Boga. Nedavno je imao viziju budućnosti Europe zbog koje je zaplakao. Njegove su riječi bile ovo: Vidio sam kako ubijaju djecu i razna mučenja, strašno.

Otac James je preklinjao narode Europe da počnu moliti, da se osnivaju molitvene zajednice, molitvene grupe ili skupine. Pozvao je kršćane i sve koji se osjećaju pozvani da evangeliziraju i proklamiraju Isusa na svakom mjestu.

Njegov je zadatak da ide po zemljama i pripremi narode Europe na progon.

“Probudi se, inače ćemo svi propasti’, rekao je otac James ukazujući na znakove vremena na koje moramo obratiti pažnju!”, riječi su oca Jamesa Manjackala.

‘Vrijeme je da se Europa probudi i vrati Gospodinu Isusu koji je jedini zaklon i pomoć. Trebate znati da su do nedavno ovo bile katoličke i kršćanske zemlje. Sada u tim dvjema zemljama na nedjeljnu misu ne ide niti 4% stanovništva, a to je minimalan zahtjev za kršćanski identitet. Mnoštvo je nekrštene djece, veliki broj muškaraca i žena živi zajedno izvan braka, mali broj ljudi ide na ispovijed ili prima druge sakramente, a obiteljska molitva ne postoji! Istina je što je prorok Jeremija rekao “napustili su Boga, izvor života “. Razvodi, istospolne zajednice, pobačaji, eutanazija i svaki drugi oblik nemorala legalizirani su u tim zemljama! Oni su poput Sodome i Gomore! Među njihovom stanovnicima nema ni straha od Boga ni od čovjeka. Gospodin sigurno nije zadovoljan niti s tim a niti s drugim sličnim zemljama. Mislim da stiže Božja kazna i odmazda, riječi su oca Jamesa Manjackala.

Sada je vrijeme da osobe na vlasti, a i sveukupno stanovništvo tih država okrenu svoje oči Gospodinu i počnu zazvati Njegovo Ime; jer svatko tko zazove Ime Božje bit će spašen. Vrijeme je za pokajanje i promjenu ponašanja i odluku za život u skladu s Božjom voljom. Gospodin govori: „Vratite se meni i ja ću se vratiti vama “- Naš Bog, Isus, je milosrdan i blag. Kada su se nakon Noinog poziva Ninivljani pokajali i Bog se pokajao i promijenio svoj plan da ih uništi. Vrijeme je da se kršćanska Europa probudi i vrati korijenima svog života i kulture, a to je KRIST i kršćanstvo. Ona se treba odreći hladnoće, mlakosti i ravnodušnosti prema Kristu i Crkvi koji jedini imaju odgovore i rješenja za probleme današnjice. Ako Europa prizna svoju vjeru u Krista pobjednika, On će stati uz Europljane i dokrajčiti njihove sadašnje neprijatelje, riječi upozorenja su oca Jamesa Manjackala.

Također, vrijeme da se političko vodstvo Europe ujedini u Kristu za borbu protiv neprijatelja. Žalosno je što je Europa razjedinjena; neprijatelj koristi te podjele. Molim da se Europa ujedini u vjeri u Krista i Crkvu i raste u miru i blagostanju. Želim i molim da svi europski kršćani spoznaju snagu Krista, njihovog Spasitelja i Gospodina. Neka Marija, majka Kristova i Kraljica Europe , moli za spas Europe, rekao je otac James Manjackal svijetu.

www.medjugorje-news.com/

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er