OSTALOZANIMLJIVOSTI

PRONAŠLA LIJEK! Baka (107) preživjela španjolsku gripu i COVID! Ima moćan savjet za čovječanstvo

Iako svijet pokušava zaštiti one najranjivije, starije ljude od pandemije corona virusa 107-godišnja baka Ana Del Priore nije mu uspjela pobjeći. Oboljela je ali i preživjela na iznenađenje i liječnika i obitelji.

I to nije prvi put da se zarazila s tako kobnom bolesti. Naime, kad je bila mlada djevojka zarazila se i španjolskom gripom ali je također preživjela. Njena 66-godišnja unuka medijima je rekla kako je pomislila da će baka podleći posljedicama infekcije corona virusom, međutim izgleda da su baka i Bog imali druge planove.

‘Bila sam iznenađena kad je otpuštena zdrava iz bolnice ali mislim, to je ona. Ona voli život i nije dopustila da joj ovo bude kraj’, rekla je unuka Jasmine za Today.

Bivša krojačica odrasla je u Brooklynu sa svojih pet braće i sestara i roditeljima koji su oboje bili gluhi. Tad je upoznala svog supruga Franka koji je bio profesionalni plesač tanga. Par je potom proveo brojne zajedničke godine u plesu. Čak i nakon smrti supruga sa svojih sto godina bila je jako aktivna. Hodala je više od kilometar dnevno, svaki dan do svojih prijatelja.

Vezani članci

‘Ona ne razmišlja o svojim godinama, ona jednostavno uživa u svakom danu. Kad čuje glazbu noga joj sama počne kucati. Ona se ne zamara sitnicama. Život je tu da bi uživali u njemu,govorila bi mi’, kazala je unuka.

Dodajmo da je i njena sestra 105-godišnjakinja preživjela obje pandemije, a lijek im je, očito je, radost.

Na pitanje Ani Del Priore kako je uspjela preživjeti rekla je sljedeće: ‘Budite dobri prema drugima. Našite si dobre prijatelje. Budite iskreni i svim srcem ljubite Boga’, rekla je i dodala: A možda je ključ i u tome da jedem jako puno ljute paprike’, kazala je kroz smijeh!

www.medjugorje-news.com/dnevno.hr

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er