ČITLUKVIJESTI

Predsjednik Vlade HNŽ dr. sc. Nevenko Herceg posjetio općinu Čitluk

Dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, s Tomislavom Martinovićem, predsjedateljem Doma naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine i zamjenikom predsjedajućega Skupštine HNŽ, Stjepanom Krasićem, ministrom prometa i veza te Andreom Pehar, zastupnicom u Skupštini HNŽ boravio je danas u radnom posjetu općini Čitluk.

Današnji posjet započeo je susretom s Marinom Radišićem, načelnikom općine Čitluk, koji je u razgovoru s predstavnicima viših razina vlasti govorio o aktualnom stanju na području općine Čitluk, s posebnim naglaskom na brojen aktivnosti koje su usmjerene na poboljšanje uvjeta za život na području Brotnja. Ovom prilikom načelnik Radišić naglasio je dobru suradnju sa Županijom i iskazao uvjerenje da će se dobra suradnja nastaviti i u budućem razdoblju.

Dobra suradnja na lijep način ogleda se u zajedničkom financiranju projekata o čemu je više govorio dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade HNŽ, istaknuvši kako Vlada HNŽ sufinancira velik broj infrastrukturnih projekata na području općine Čitluk, od kojih su dio sudionici današnjeg posjeta i obišli.

Posjetom gradilištima predstavnici Općine Čitluk i Županije HNŽ uvjerili su se kojom dinamikom napreduju radovi na obnovi zgrade Doma zdravlja Čitluk, kako napreduje izgradnja sportske dvorane OŠ Bijakovići i u kojoj su fazi radovi na rehabilitaciji regionalne ceste R425a na dionici Tromeđa – Zvirovići, a na poseban način izgradnja kružnog toka kod Atlasa.

Također, dio obilaska bio je i posjet Policijskoj stanici Čitluk i Dječjem vrtiću Čitluk, a razgovarano je i o nizu drugih zajedničkih projekata.

Tomislav Martinović, predsjedatelje Doma naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine i zamjenikom predsjedajućega Skupštine HNŽ, u razgovoru je istaknuo kako je važno imati dobru suradnju zakonodavne i izvršne vlasti te da su na primjeru Čitluka vidljivi rezultati koordiniranog djelovanja općinske i županijske vlasti, ali i viših razina.

www.medjugorje-news.com/citluk.ba

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er