ZANIMLJIVOSTI

Ovo je predmet na koji su nas upozoravali Gospa i sv. Padre Pio, a gotovo svi ga posjedujemo u našem domu

Gospa upozorava na jednu materijalnu stvar u našim domovima koju trebamo izbaciti. Da je upravo dolazak televizora uzrokovao velike raspade obitelji, molitve, zajedništva, rastresenosti, depresije upozoravaju mnogi sveci.

No, ono što je zanimljivo je činjenica da je jedina stvar materijalne prirode na koju upozorava Gospa iz Međugorja upravo televizor, a što nam samo govori da bi obitelji napokon trebale obratiti pažnju na zlo koje je može uzrokovati televizor ako je on centar, odnosno oltar naših domova, jer ako su sveci naše svijetlo koje slijedimo onda bi trebali slijediti i njihove riječi.

Svetog oca Pia jednog od najpoznatijih svetaca današnjice, televizija je uznemirivala i izazivala je kod njega zgražanje. Uviđao je da će ona uništiti obiteljski život i svima je govorio da je ne kupuju! A što se tiče odlaska u kino uvijek je davao isti odgovor: “U njemu je đavao!

Papa Ivan Pavao II. dobio je visoki publicitet kad je tijekom korizme 1996. godine sa svog balkona pozvao sve ljude da isključe televizore tijekom korizme. Skoro nitko nije slušao jer svijet, i oni koji su od svijeta, više vole laž od istine.

Vezani članci

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er