OBITELJVJERA I DUHOVNOST

ČUDESNO Osmogodišnjak noćnim klanjanjem promijenio teško stanje u svojoj obitelji

ČUDESNO Osmogodišnjak noćnim klanjanjem promijenio teško stanje u svojoj obitelji Argentinski svećenik Patricio Hileman, zadužen za osnivanja kapela danonoćnog klanjanja u Latinskoj Americi, dao je svjedočanstvo Diega, dječaka od 8 godina iz Meksika čija je vjera u Isusa prisutnog u Presvetom Oltarskom Sakramentu preobrazila stvarnost njegove obitelji, obilježene problemima zlostavljanja, alkoholizma i siromaštva.

Događaj se zbio u meksičkom gradu Meridi, u prvoj kapeli danonoćnog  klanjanja koju su otvorili  Misionari Naše Gospe od Presvetog Sakramenta u tom gradu, piše Radio Marija BiH

Dječak je čuo u jednom od nagovora svećenika Hilemana „da tko dolazi u zoru na klanjanje da će ga Isus blagosloviti stotinu puta više”. Te su ga riječi potakle da se upiše za klanjanje u 3.00 sata ujutro, što je  svratilo pozornost njegove majke.  Dijete joj je objasnilo: „Želim da tata prestane piti, da te više ne tuče i da  više ne budemo siromašni…”

Tijekom prvog tjedna na klanjanje ga je pratila majka a već u drugom tjednu Gospodin je tu milost dao i njegovu ocu.

„Mjesec dana nakon što su noću išli na klanjanje, dječakov je tata posvjedočio da je u kapelici noću iskusio Isusovu ljubav koja ga je izliječila te da je odmah zatim u tim svetim satima ponovno zavolio mamu”, ispričao je P. Hileman.

Vezani članci

Dječak je presretan nadodao: „Tata je prestao piti, prestao se svađati s mamom i nismo više siromašni.” Po vjeri malenog osmogodišnjaka cijela obitelj je ozdravila.

Osmogodišnjak noćnim klanjanjem promijenio stanje u svojoj obitelji

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er