BIJAKOVIĆIČITLUKMEĐUGORJEVIJESTI

Održana 39. sjednica Općinskog vijeća Čitluk

U Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra Čitluk danas je održana 39. sjednica Općinskog vijeća Čitluk.

Nakon što su vijećnice i vijećnici usvojili dnevni red, koji je na početku sjednice predložio Predrag Smoljan, predsjednik OV Čitluk, uslijedila su pitanja vijećnika a potom i prezentacije izvješća o radu u protekloj 2019. godini.

Na današnjoj sjednici prezentirana su izvješća o radu Centra za socijalni rad Čitluk, Žalbenog vijeća Općinskog vijeća Općine Čitluk i Javnog pravobraniteljstva Općine Čitluk. Tri navedena izvješća usvojena su jednoglasno, a izvješća su prezentirali: Zdenko Markota, ravnatelj Centra za socijalni rad Čitluk, Veronika Volarić, predsjednica Žalbenog vijeća Općinskog vijeća Općine Čitluk i Mladenka Stojić, javna pravobraniteljica Općine Čitluk.

Javna pravobraniteljica Općine Čitluk nazočnim vijećnicama i vijećnicima također je prezentirala informacije vezane za prijedlog zaključka o davanju suglasnosti za uspostavljanje prava služnosti za polaganje 10 (20) kV kabelskog voda u svrhu povezivanja solarne elektrane SLIPČIĆI 992 kW. Prezentirane informacije vijećnice i vijećnici su razmotrili, nakon čega je usvojen zaključak kojim Općinsko vijeće Čitluk daje suglasnost na uspostavljanje prava služnosti preko predmetnih parcela potrebnih za polaganje kabelskog voda.

Također, na današnjoj sjednici razmotren je i usvojen prijedlog za legalizaciju koji je pod točkom Prijedlozi za rješavanje pitanja ispred Općinske službe za geodetske i imovinsko – pravne poslove prezentirao Franimir Pervan, pomoćnik načelnika iz navedene općinske službe.

citluk.ba

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er