BiHČITLUKMEĐUGORJEVIJESTI

Odluka o radnom vremenu u trgovinskoj djelatnosti i radnom vremenu benzinskih crpki

Stožer civilne zaštite općine Čitluk donio je odluku o radnom vremenu pravnih subjekata koji su izuzeti od zabrane rada. Ovom odlukom se propisuje da pravni subjekti mogu raditi najdalje do 19 sati, a spomenutom odlukom Stožer je propisao i da se za benzinske crpke na području općine Čitluk uvodi radno vrijeme kakvo je bilo i prije proglašenja nepogode prouzrokovane koronavirusom.

Navedenu odluku o radnom vremenu Stožer civilne zaštite općine Čitluk donio je kako bi uskladio radno vrijeme pravnih subjekata na području općine Čitluk s važećim odlukama Stožera civilne zaštite Hercegovačko-neretvanske županije.

Uz promjene u radnom vremenu valja ponovno naglasiti obvezu pridržavanja propisanih mjera usmjerenih na zaštitu zdravlja djelatnika i kupaca. Također, važno je da se žitelji Brotnja nastave odgovorno ponašati u svim segmentima života a to se u prvom redu odnosi na nošenje zaštitne maske i rukavica, poštivanje socijalne distance, poštivanje propisanih mjera koje se odnose na zabranu okupljanja osoba i ostalih higijenskih standarda propisanih od nadležnih službi.

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er