ČITLUKMEĐUGORJEVIJESTI

Započela humanitarna akcija Crvenog križa Čitluk

Danas je započela humanitarna akcija Crvenog križa Čitluk. Humanitarna akcija prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenski potrepština za potrebite u Brotnju trajat će do 1. svibnja, a sve Broćanke i Brotnjaci svoje donacije mogu donijeti u predvorje Kino dvorane (Trg žrtava Domovinskog rata 2) u vremenu od 9 do 13 sati.

Darovane prehrambena namirnice i higijenske potrepštine zaprimat će volonteri Crvenog križa, koji će po završetku prikupljanja i uručiti humanitarne pakete najugroženijim osobama.

Svi oni koji sada, iz bilo koji razloga, nisu u mogućnosti dostaviti prehrambene proizvode i higijenske potrepštine a žele pomoći potrebitima mogu to učiniti uplatom određenog novčanog iznosa na žiro račun Crvenog križa Čitluk broj; 3381202200319591 (KM) kod UniCredit Bank d.d.,opis/svrha plaćanja: COVID-19, Adresa: CRVENI KRIŽ ČITLUK, Kralja Tomislava 85, 88260 Čitluk.

U sličnoj akciji održanoj prije Uskrsa volonteri Crvenog križa Čitluk posjetili su više od 50 obitelji koje nemaju dovoljno sredstava za svoje materijalne potrebe, starijih osoba koje žive kao samci, obitelji s raznim zdravstvenim poteškoćama i ostalih potrebitih.

Svojim sudjelovanjem u ovoj akciji možemo iskazati solidarnost i potrebitima olakšati svakodnevne poteškoće.

CITLUK.BA

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er