MOLITVE

Molitva sv. Josipu za posao – Moli se tri dana uzastopno

Molitva sv. Josipu za posao – Moli se tri dana uzastopno

Znak križa

U ime Oca i Sina i Duha Svetoga. Amen 

Molitva za posao

Ljubljeni sveti Josipe, moj slavni zaštitniče i jedinstveni čuvaru, najmudriji i najdobrostiviji među ljudima, tako plemenitog srca i duše pune ljubavi, utječem ti se, moleći za tvoju pomoć u svojoj nevolji. Položi svoje ruke pune ljubavi nad moj teški poslovni problem i izmoli mi od Boga Stvoritelja da pošalje Duha Svetoga nad mene te da mi svojim neizmjernim milosrđem pokaže izlaz iz ove teške situacije.

Sveti Josipe, glavaru i zaštitniče svete Obitelji, najvjerniji i najposlušniji Božjoj volji, besprijekorno odani zaručniče i branitelju Kristov, koji si znojem i žuljavim rukama prehranjivao svoju obitelj i koji si gajio duboku ljubav prema božanskom Djetetu i Blaženoj Djevici Mariji, molim te da  me zagovaraš u mojim problemima te da me oslobodiš od beznađa koje me obuzima. Zagovaraj za mene, da mi se pruži prilika i da što prije dobijem zaposlenje ili pokrenem vlastiti posao od kojeg ću se moći uzdržavati i koji će mi pomoći da izađem iz ove teške situacije. Pristojan, častan, stabilan i dobro plaćen posao kako bih mogao uzdržavati svoju obitelj. Posao u kojem bih mogao iskoristiti svoje vještine te koji bi me još vise sjedinio sa svemogućim Bogom.

Vezani članci

Ti, koji nam ono nedostižno stavljaš na dohvat ruke; ti koji poznaješ moje tjelesne, duhovne i materijalne potrebe, pomozi mi da da nadvladam ove teške trenutke. Iz riznice tvoga zagovora udijeli mi ono dostatno da riješim brige svoje obitelj te učini da vrlo brzo moja motivacija i napori budu nagrađeni poslom koji će mi omogućiti normalan život.

Dragi moj sveti Josipe, nemoj me iznevjeriti. Zagovaraj me pred Gospodinom kako bih mogao postići ono što s poniznošću, velikom vjerom i svim srcem molim:

(S pouzdanjem i vjerom navedi nakanu na koju moliš.)

Sveti Josipe, hvaljeni i ljubljeni zaštitniče moj, ti si onaj koji dijeli radosti Kralja Kraljeva. Dopusti da od tebe naučim ljubiti, štovati, slaviti i biti vjerni sluga našeg Boga Stvoritelja, Sina Spasitelja i Duha Svetoga. Brani me, štiti me, pomozi mi i izmoli s neba ono što mi je prijeko potrebno. Udijeli mi snage pred tolikom oskudicom i dekadencijom; udijeli mi razboritost i mir kako bih uspješno nadvladao nevolje života, a povrh svega izmoli mi tvoju beskrajnu odlučnost kako bih, potaknut tvojim primjerom i željom da slijedim tvoje korake, bio sposoban živjeti u skladu i ljubavi s bližnjima te kako bih postigao vječnu radost koju samo nebeska domovina može dati. Po Isusu, mom Gospodinu i Spasitelju. Amen.

3 × Očenaš, 3 × Zdravo Marijo, 3 × Slava Ocu

Izvor: Zaklada „Sveta Maravillas od Isusa”

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er