SVJEDOČANSTVAVJERA I DUHOVNOST

VIDEO Svjedočanstvo Francesca Vaiasusa: Oslobodio se 27 legija demona, a ova molitva je najmoćnija u stanju opsjednuća

Svjedočanstvo Francesca Vaiasusa ‘Isus me je oslobodio 27 legija demona!’, posvjedočio je Francesco Vaiasuso predstavljajući knjigu ”Moje opsjednuće. Kako sam se oslobodio 27 legija demona”. Ni slutio nije do 31. godine života da je opsjednut svjedočanstvo je koje donosi Laudato.hr

Knjiga obiluje desecima užasavajućih opisa opsjednuća i pokušaja oslobađanja jer su se Vaiasusom bavili mnogi talijanski egzorcisti, od kojih je jedan bio čak biskup-egzorcist te najpoznatiji egzorcist na svijetu, p. Rufus Pereira, koji je imao oko 50.000 egzorcizama, ali je rekao da se s tako teškim slučajem kao što je ovaj nikada nije sreo u svojoj praksi.

Na početku svoje nesvakidašnje ispovijesti Vaiasusa, koji je u dodir sa sotonizmom došao kao četverogodišnje dijete, za vrijeme boravka njegove obitelji u SAD-u kad ga je poznanica posvetila sotoni

Na početku svoje nesvakidašnje ispovijesti Vaiasusa, koji je u dodir sa sotonizmom došao kao četverogodišnje dijete, za vrijeme boravka njegove obitelji u SAD-u, kada je ga je majčina prijateljica odvela na sotonističku “crnu misu”, posvetivši ga Sotoni, iz osvete zbog lošeg supruga kojega joj je preporučila Francescova majka. Dječak je vrlo brzo obolio od astme, a nakon toga slijedio je čitav niz tegoba, koje su doslovce eksplodirale u njegovim tridesetim godinama.

Vaiasusa svjedoči kako su prve naznake problema došle s odbojnošću prema svetome, čemu nije pridavao veliku pažnju. Čut ćete kako je došlo do opsjednuća i kako se oslobodio 27 legija demona, kako moliti i koja je molitva najbolja u takvom stanju opsjednute osobe.

Vezani članci

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er