VJERA I DUHOVNOSTMOLITVE

Molitva predanje u ranu Presvetog Srca Isusova

Molitva predanje u ranu Presvetog Srca Isusova Molim Te, Isuse, da svojom Predragocjenom Krvlju prekriješ, ispuniš i zaštitiš mene i sve članove moje obitelji.


Isuse, ja predajem u ranu Tvoga Presvetog Srca sebe i sve članove svoje obitelji (poimence nabrojimo sve članove svoje obitelji). Ponizno Te molim, oprosti nam sve naše grijehe i učini naša srca po svojem Srcu, blagom i poniznom. Molim Te, Isuse, da svojom Predragocjenom Krvlju prekriješ, ispuniš i zaštitiš mene i sve članove moje obitelji. Isuse, Ti si Gospodin i Gospodar moj i svih članova moje obitelji, Ti imaš svu vlast nad svima nama i nad svim što posjedujemo i radimo.

Gospodine Isuse, zapečati svojom Svetom Krvlju sva mjesta na kojima živimo i boravimo, na kojima se sada nalazimo, nak kojima radimo. Zapečati svojom Presvetom Krvlju sva vozila koja koristimo, sve putove kojima prolazimo i kojima ćemo proći, sve izvore dohotka koji su nam od Boga namijenjeni i sva materijalna sredstva koja posjedujemo.

Gospodine Isuse, zapečati svojom Presvetom Krvlju hranu koju jedemo, vodu koju pijemo, zrak koji udišemo! Gospodine Isuse, otkupi svojom Presvetom Krvlju od Oca nebeskoga mene i sve članove moje obitelji; posebno Te molim, zaštiti mene i sve članove moje obitelji od optužbi kojima nas Sotona svakodnevno pred Ocem nebeskim optužuje.

Gospodine Isuse, isplati i otkupi svojom Presvetom Krvlju svako ljudsko biće koje smo oštetili, ranili ili povrijedili. Gospodine Isuse, daj nam svoje ljubavi za sve ljude, osobito za one koji su nam teški, koje ne podnosimo ili ih ne volimo.

MAJKO MARIJO, u plamen ljubavi Tvoga Bezgrješnog Srca stavljam sebe i sve članove svoje obitelji! Uzmi nas sve u svoje naručje i prekrij nas sve svojim plaštem i zaštiti nas od svakoga zla na duhu, duši i tijelu! Budi naša Majka, zagovornica i zaštitnica.

SVI BOŽJI ANĐELI: sveti Mihovile, sveti Rafaele, sveti Gabrijele, sveti Anđeli čuvari i sve legije Božjih anđela, učinite nas neozljedivim i nevidljivim pred svim našim vidljivim i nevidljivim neprijateljima. Zaštitite mene i sve članove moje obitelji od nasrtaja palih i zlih anđela na duhu, duši i tijelu. Vodite nas ovim životom i dovedite nas u život vječni.

SVI SVETCI BOŽJI: svi svetci roda hrvatskoga: svi ostali svetci i svetice Božje, molite se za me, molite se sa mnom, molite se za sve članove moje obitelji, sačuvajte nas od svakog zla na duhu, duši i tijelu. Amen!

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Back to top button