VJERA I DUHOVNOST

Molitva od 3 riječi na koju Isus uvijek odgovara!

Ovo su dirljive riječi koje je Isus izrekao dugogodišnjoj bolesnici i karizmatkinji. Doživjela je više od 90 godina uz molitvu i žrtvu. Zadnje je godine provela klečeći,  udarala se u svoje grudi uz molitvu: ‘Moj Isuse, milosrđe!’

Isus joj je jednom prilikom gledajući ju kako žarko moli ovu molitvu rekao:

‘Milosrđe je moja pohvala i moje poštovanje. Ovu molitvu za Božje milosrđe uvijek ću nagraditi, jer Moja Krv iz milosrđa je prolivena. Nebo se otvara iz milosti. Moja Krv je zemlju natopila i zadovoljštinu Bogu dala za grijehe svijeta. Moja Krv donosi pomoć s neba. Bogu zahvali za tu molitvu, koja je vrlo moćna.

Izgovaraj često ovu molitvu pa ćeš postići milosrđe. Mir je u ovoj molitvi i pakao pred tom molitvom gubi moć. Umirući postižu milost, oproštenje grijeha, te sve darove ljubavi. Ta molitva je potpuno ponizna molitva i Bog je spremno uslišava!

‘Moj Isuse, milosrđe!’

Tako je moćno moje milosrđe! Milosrđe je ključ ljubavi – preporučujem tu molitvu kao i Očenaš! Tako je ta molitva važna za sve. Ne samo za pojedinca nego za sve. Ta molitva djeluje tajanstveno, a tako je malo poznata. Milosrđe je utemeljeno na ljubavi i spasit će još mnoge duše.

Duše moraju imati ljubav. Izgovaraj tu molitvu uvijek klečeći, kad god je moguće, kao pozdrav Sakramentu. Moje je milosrđe topla ljubav za članove mog tajanstvenog, mističnog tijela. Molite za milosrđe, jer su grijesi preplavili svijet.

Tko još vodi brigu o Božjoj milosti!? Zazivajte Božje milosrđe. Da se grešnici k meni vraćaju, da moje Zapovijedi obdržavaju i da mole za milost. Molite za sav svijet, koji propada.
Radi se o biti i ne biti.

Tama je prekrila zemlju, jer vlada potpuno bezvjerje. Moje milosrđe je nadmoć, koju je postigla moja Majka. Ona me je molila, ona je jaka zagovornica. Molite za Božje milosrđe. Tko Isusa ljubi, Isus će njega ljubiti. Svaka se molba uslišava kad se zazove Božje milosrđe..

Svi vjernici je mogu moliti pri posjetu crkvi i to ima biti kao prvi pozdrav. Zazovi Božje milosrđe za siromašne duše. Tu molitvu možeš izgovarati jutrom i večerom i preko dana što češće i kod svakog posla. To nije naredba, nego je milost, koju time pribavljaš.’

Iz molitvenika Alfonsa M. Weigla „Oče, Tebi je sve moguće – molitve u velikoj nevolji”.

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button