MOLITVEVJERA I DUHOVNOST

Molitva iscjeljenja sv. Padre Pija

Moćna molitva iscjeljenja sv. Padre Pija Ovu molitvu koju je napisao Padre Pio može se koristiti kao molba Bogu za ozdravljenje.

Sv. Padre Pio nadaleko je širom svijeta poznat po svom moćnom nebeskom zagovoru i molitvi za ozdravljenje. Imao je nepokolebljivu vjeru u Boga i nastavlja zagovarati kršćanske vjernike.

Pripisana su mu nebrojena čuda, kako za života, tako i nakon smrti. Isus pruža lijek našoj tjeskobi: „Tražite stoga najprije Kraljevstvo i pravednost njegovu, a sve će vam se ostalo dodati.“ (Mt 6, 31) Tražeći Boga kroz molitva Isusu i obećanja koja nam krepost nade daje, oslobodit ćemo se tjeskobe koja nas muči zbog naših bližnjih.

Vezani članci

Portal Aleteia donosi kratku molitvu za ozdravljenje, koju je napisao sveti Padre Pio. U molitvi se ovaj svetac oslanja na Božju snagu i razmišlja o muci.

Snažna iscjeliteljska molitva sv. Padra Pija

O moj Isuse, daj mi svoje snage kad se moja slaba narav pobuni protiv nevolje i patnje ovog života u progonstvu i omogući mi da sve prihvatim s vedrinom i mirom.

Svom snagom utječem se Tvojim zaslugama, Tvojoj patnji, Tvojem iscrpljivanju i Tvojim suzama, kako bih mogao surađivati s Tobom u djelu spasenja.

Daj mi snage da pobjegnem od grijeha, jedinog uzroka Tvoje agonije, Tvog znoja krvi i Tvoje smrti. Uništi u meni sve što Ti ne godi i ispuni moje srce vatrom svoje svete ljubavi i svim svojim patnjama.

Zagrli me nježno, i drži čvrsto pored sebe da Te nikada ne ostavim samog u Tvojoj okrutnoj muci. Tražim samo mjesto za odmor u Tvom Srcu.

Amen.

www.medjugorje-news.com

Izvor
hkm.hr
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er