MOLITVE

Molitva čudotvornomu Djetetu Isusu

Molitva čudotvornomu Djetetu Isusu Čudotvorno Dijete Isus zaista želi biti konkretnim djelom i savjetom uz svaku osobu. Postoje mnogi divni zapisi o toj činjenici.

No ono nije zadovoljno jer želi puno više štovanja i ljubavi. Uvijek je u potrazi za novim pristašama jer mali veličanstveni Kralj prebogat je milostima i njegova je desnica puna darova. Od njega potječe izjava: “Što me više štujete, to ću vam više pomoći!”

Uz kipić Djeteta Isusa iz Praga vezane su stoljetne pobožnosti djetinjstvu Isusovu, kao i mnoge legende i čudesa. No vijesti o čudesnim ozdravljenima nisu stvar prošlosti, već se nastavljaju i danas.

Molitva čudotvornomu Djetetu Isusu

Kao što si nekada u vrijeme gladi punio košare kruha u Pragu, tako danas misli na nezaposlene i siromašne. Kriza naše privrede još nije završila i tko je zaboravio tebe moliti, ubrzo će ponovno stajati pred praznim košarama. Tko će nam pomoći ako nam ti ne pomogneš? Daj da se svakoga dana prisjetimo tvojega obećanja da hrane, tj. kruha, kada smo ti s ljubavlju odani, nikada ne će
ponestati.

www.medjugorje-news.com

Izvor
bitno.net

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er