MOLITVEVJERA I DUHOVNOST

Molite ovu devetnicu od 9 sati i povjerite 2023. godinu Gospodinu!

Mnogi vjernici mole devetnice za posebne nakane – devetnice se obično mole devet dana kako im i samo ime govori, ali možemo 2023. posvetiti Gospodinu s devetosatnom devetnicom, moleći sljedeću molitvu jednom svaki sat:

O Isuse, koji si rekao: “Traži i dobit ćeš, traži i naći ćeš, kucaj i otvorit će ti se”, po zagovoru Marije, Tvoje Presvete Majke, kucam, tražim, tražim da moja molitva biti odobreno. (Izrecite molbu)

O Isuse, koji si rekao: “Sve što zamoliš od Oca u moje ime, On će ti dati”, po zagovoru Marije, Tvoje Presvete Majke, ponizno i hitno molim tvog Oca u tvoje ime da moja molitva bude odobreno. (Izrecite molbu)

O Isuse, koji si rekao: “Nebo i zemlja će proći, ali moja riječ neće proći”, po zagovoru Marije, Tvoje Presvete Majke, uvjeren sam da će moja molitva biti uslišana. (Podnesite zahtjev)

Vezani članci

MOLITVA ZAHVALNOSTI

Božansko Djetešce Isuse, znam da me voliš i da me nikada ne bi ostavio. Zahvaljujem Ti za Tvoju blisku prisutnost u mom životu. Čudesno Djetešce, vjerujem u Tvoje obećanje mira, blagoslova i slobode od oskudice. Stavljam svaku potrebu i brigu u Tvoje ruke. Gospodine Isuse, neka se uvijek uzdam u Tvoje velikodušno milosrđe i ljubav. Želim Te častiti i hvaliti, sada i zauvijek. Amen.

www.medjugorje-news.com

Izvor
aleteia

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er