VJERA I DUHOVNOST

Moćna Isusova obećanja onima koji štuju njegove rane: Ja ću dati sve što me budete molili zazivajući Svete Rane

Isus se nije zadovoljio samo time, da je Mariji Marti povjerio Svoje Svete Rane, da joj je izložio važne razloge koristi ove pobožnosti, kao i uvjete koji joj osiguravaju uspjeh, već je dao i obećanja štovateljima njegovih Rana. Gospodin reče sestri Marti Mariji:

«Ja ću dati sve što me budete molili zazivajući Svete Rane. Trebate širiti njihovu pobožnost.

– Sve što molite dobit ćete, jer je zasluga Moje Krvi bezgranične cijene. Mojim Ranama i Mojim božanskim Srcem možete sve dobiti.

– Iz Mojih Rana, -kaže Isus-, izlaze plodovi svetosti. Kao što zlato očišćeno u posudi za taljenje postaje ljepše, tako trebaš staviti svoju dušu i duše svojih sestara u Moje Svete Rane. Tu će se one usavršiti kao zlato u peći …. Vi se možete uvijek očistiti u Moj Svetim Ranama.

– Moje će Rane popraviti i zaliječiti vaše rane….

– Moje će Rane pokriti sve vaše pogreške ….

– Oni, koji ih štuju, postići će pravu spoznaju Isusa Krista.

– Razmatrajući o Njima vi ćete tu naći uvijek novu hranu ljubavi.

– Svete Rane daju svemu veliku cijenu.

– “Kćeri moja, zaroni svoje čine u Moje Rane pa će onda to biti nešto. Svi vaši čini, pa i najneznatniji, zaronjeni u Moju Krv, polučit će samim tim neograničenu zaslugu i zadovoljiti Moje Srce!

– Opetujte često kod bolesnika ovaj uzdah: Moj Isuse, oprosti i smiluj se po zaslugama Svojih svetih Rana! Ova će molitva olakšati dušu i tijelo.”

– Grešnik, koji moli molitvu: “Vječni Oče, ja Ti prikazujem Rane Isusove, da se izliječe Rane naših duša”, postići će svoje obraćenje.”

– Sv. Rane spašavaju svijet i osiguravaju dobru smrt. “Moje će vas Rane sigurno spasiti…. One će spasiti svijet.

– Treba umirati ustima pritisnutim na ove sv. otvore … – Nema smrti za dušu, koja umre u Mojim Ranama. One daju pravi život.”

– Svete Rane daju nam svu moć pred Bogom. “Vi niste ništa po sebi, no vaša duša, sjedinjena s Mojim Ranama, postaje moćna; ona dapače može učiniti više stvari najedanput, i zaslužiti i dobiti za sve potrebe, a da nije potrebno ništa posebno odrediti.”

– Gospodin je često ponovio sestri Mariji Marti obećanje, da će Sveta Crkva trijumfirati pomoću Svetih Rana i Bezgrešne Djevice. “Kćeri, treba da dobro izvršiš svoju zadaću, da prikazuješ Moje Božanske Rane Mome Vječnome Ocu, jer odatle će doći trijumf Crkve, koji će ići preko Moje Bezgrešne Majke.”

Izvor: monfortanci.com

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er