OBITELJ

USPJEŠNI, RADOSNI I BLAGOSLOVLJENI Mladi bračni par ima 8 djece, a sada čekaju blizance

Brazilski par postao je prava inspiracija mnogima s radosnim obiteljskim fotgrafijama i savjetima koje Mariana objavljuje na njihovom Instagram profilu Coracaodemami (hrv. srce mamino). Premda su profil otvorili prije 3 tjedna već imaju više od 85 tisuća pratitelja.

Mariana i Carlos ističu kako su oduvijek sanjali o djeci te da im je ideal bio stvoriti veliku obitelj, piše Aleteia.

Pritom ističu kako ne postoji “idealan” broj djece koju bi neki par trebao imati, već da to ovisi o zdravom razumu i odgovornosti svakog para da slijedi svoj poziv i mogućnosti.

Najstarije dijete je 9-godišnja Maria Philomena dok najmlađa Stella Maria ima deset mjeseci. Sva djeca rođena su prirodnim putem. Braći i sestrama u ožujku iduće godine trebali bi se pridružiti i blizanci João Pio i Josemaria.

“Bila sam kod liječnice koja mi je poručila da je sve u redu s trudnoćom, ali da ne nosim jednu bebu, već dvije! Moje srce je poskočilo od radosti! Osjetila sam doista veliko uzbuđenje kad sam vidjela dvije bebe na ultrazvuku”, poručila je Mariana za brazilski Gshow. Pritom ističe i kako je njezin suprug prisutan i uključen u aktivnosti s djecom.

“Sve počinje s jedinstvom bračnog para. U ljubavi, u želji da se odgoje djeca koja će biti spremna za svijet, u davanju puno ljubavi, privrženosti, strogosti kada je potrebno, u učenju da smo ništa bez Boga… Svi imamo teške dane i oni će proći; sve, doista, prolazi. Život je jedan dah i trudimo se učiniti najviše s darovima koje nam je Bog dao”, napisala je na Instagramu.

par

www.medjugorje-news.com

Izvor
bitno.net

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button