MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Mirjana Dragićević-Soldo:Posljednje svakodnevno ukazanje međugorske vidjelice

“Moj posljedni redoviti susret s Gospom bio je na Božić 1982. Gospa je tada sa mnom bila 45 minuta. Mjesec dana Gospa me pripremala za ovaj susret. Sve mi je majčinski objašnjavala. Rekla mi je da je izvršila ono za što sam joj ja bila potrebna.

Govorila mi je da sam dovoljno svjesna i da moram shvatiti,da se moram okrenuti normalnom svagdanjem životu,kao i moje vršnjakinje. Moram nastaviti živjeti bez njenih majčinskih savjeta,toliko potrebnih razgovora s njom. Ona je obećala da će uvijek biti uz mene i pomoći mi u najtežim životnim prilikama.

Dok god živim s Bogom,ona će mi pomagati. Rekla mi je da je ovo naš posljednji redoviti razgovor,ali mi ona ostavlja jedan dar,tj,da ću je vidjeti za rođendan dok sam živa. Meni je teško pao taj posljednji susret sa Gospom.Nemoguće je riječima opisati onu bol koju sam osjećala u duši što neću više imati redovitog viđenja.

To je nešto kao kada shvatiš da si nedavno dobio nešto najljepše u životu i da to isto sada gubiš. Znala je Gospa za moju muku i bol;i da bi me razveselila,molila je samnom,tražila je od mene da pjevamo i slavimo Boga. Molila sam molitvu koju sam joj uvijek molila kad sam sama s njom bila,”Zdravo Kraljice”.

Vezani članci

Uvijek su mi na pameti Gospine riječi:”Mirjana,izabrala sam te i rekla ti sve potrebno. Prenijela sam na tebe i mnoge strahote koje treba da dostojno nosiš. Misli na mene i na to koliko i ja suza zbog toga prolijem. Uvijek trebaš biti hrabra. Brzo si shvatila moje poruke,a tako moraš shvatiti da i ja moram otići. Budi hrabra…!”

www.medjugorje-news.com/medjugorje-tajna gospinih ukazanja

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er