MEĐUGORJESVJEDOČANSTVA

Međugorska vidjelica svjedoči o životu nakon smrti: “Mama me zagrlila, poljubila i rekla: ‘Kćeri moja, tako sam ponosna na tebe!’ Poljubila me i nestala.”

Vidjelica Ivanka :”Pitala sam Gospu da li bih je mogla poljubiti, potvrdno je kimnula glavom, pa sam to i učinila.” … Taj dan nosila je najljepšu haljinu koju sam vidjela u cijelom svom životu. “

7.svibnja 1985. vidjelica Ivanka Ivanković Elez iz Bijakovića imala je posljednje svakodnevno Gospino ukazanje. Od tada joj se Kraljica mira ukaziva svakog 25. lipnja.
Bila je večer 6. svibnja 1985., kad su Ivan, Jakov, Ivanka imali zajedničko ukazanje.
Gospino ukazanje Ivanki trajala je oko 8 minuta, šest minuta duže nego Ivanu i Jakovu. Tijekom ovog ukazanja, Gospa je Ivanki otkrila desetu i posljednju tajnu. Gospa je rekla Ivanki da će se samo njoj ukazati ostali vidioci neće je vidjeti.

Posljednje Gospino ukazanje Ivanki dogodilo se 7. svibnja 1985. Ivanka je imala ukazanje kod svoje kuće u Bijakovićima. Na kraju ukazanja s Gospom, Ivanka je fra Slavku Barbariću predala list papira na koji je napisala dijalog između nje i Gospe.

“Kao i svaki dan, Gospa je stigla i pozdravila me sa ” Hvaljen Isus! “, A ja sam joj odgovorila ” Uvijek bili hvaljeni Isus i Marija “.

Nikada nisam vidjela Gospu tako lijepu kao te večeri. Bilo je tako mirisno i slatko! Nosila je najljepšu haljinu koju sam vidjela u cijelom životu.
Gospina haljina blistala je zlatom i srebrom. Njezin veo i vijenac su bili su isti kao i prije. S njom su bila dva anđela. Bili su odjeveni poput Gospe. Bilo je tako lijepo da se riječima to jednostavno ne može opisati. To jednostavno možeš samo doživjeti. Gospa me pitala što želim.
Zamolila sam je da mi pokaže moju majku koja me je rodila. Djevica se nasmiješila i odjednom se pojavila moja mama, smiješeći se. Gospa mi je rekla da ustanem, i ja sam je poslušala. Mama me zagrlila, poljubila i rekla: ‘Kćeri moja, tako sam ponosna na tebe!’ Poljubila me i nestala.

Tada je Gospa rekla:
„Moja draga kćeri, danas nam je posljednji svakodnevni susret! Nemoj biti tužna jer ću dolaziti na sve godišnjice, osim sljedeće. Kćeri moja, nemoj misliti da si sagriješila nešto i da zbog toga više neću dolaziti u posjet tebi. Nisi ništa krivo učinila!

Lijepo ste primili i ispunili planove koje smo imali moj Sin i ja. Budi sretna, jer ja sam tvoja Majka koja te ljubi svim srcem. Ivanka, hvala što si se odazvala pozivu moga Sina i što si bila ustrajna kao što je očekivao.
Kćeri, reci prijateljima da će moj Sin i ja biti uvijek s njima kad nas potraže i pozovu nas. Ono što sam vam posljednjih godina govorila o tajnama, nikome ništa nemojte reći, sve dok vam ja ne kažem. Ivanka, milost koju ste dobili vi i vaša braća (ostali vidioci) u ovo vrijeme nitko nije primio na zemlji! „.


Nakon ovih riječi pitala sam Gospu mogu li je poljubiti. Ona je potvrdila jednostavnim kimanjem glave i poljubila sam je. Ponovno sam je pitala za blagoslov. Gospa me blagoslovila, nasmiješila se i rekla mi: “Idi u miru Božjem!” Dva se anđela polako nestala sa Gospom. Gospa je bila tako mirna i ostala je sa mnom oko sat vremena, svjedoči vidjelica.

Njezin posljednji susret s Gospom dogodio se na Božić 1982. A nakon nje, vidioc Jakov Čolo, njemu je svakodnevno ukazanje završilo 12. rujna 1998. godine.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er