SVJEDOČANSTVA

Marijina zaštita: Ova napuštena beba pronađena je u odbačenoj komodi, omotana krunicom

Ova nevjerojatna priča dogodila se jednog dana u kolovozu 2021., u četvrti Montclare u sjeverozapadnom Chicagu. Iako ovo nije nova priča, Marijina očita zaštita u nemogućim situacijama još uvijek može zagrijati naša srca.

Prema lokalnoj novinskoj stanici ABC, u 8:13 ujutro žena (koja je željela ostati anonimna) vozila je i prišla uličici u kojoj je nekoliko stvari bilo ostavljeno da ih pokupe smetlari, uključujući i malu komodu s ladicama. Primijetila je ručke na ladicama i mislila ih je ukloniti i ponovno upotrijebiti za nešto korisno, pa je stala, prišla i povukla ladice. U jednoj od njih našla je sićušnu bebu oko koje je bila omotana krunica. “Stavila sam prst na to malo stopalo samo da vidim miče li se i je li živo”, rekla je žena za NBC Chicago.

Liječnici koji su brzo stigli na lice mjesta procijenili su bebinu starost na manje od tjedan dana. Njegovo stanje isprva je izazvalo zabrinutost jer je dječak povraćao, no daljnjim pregledom ustvrdili su da je beba zdrava i da nije u životnoj opasnosti. Novorođenče je odvezeno u obližnju dječju bolnicu.

Policajci koji su pokrenuli istragu rekli su da je beba imala veliku sreću jer je pronađena prije nego što je komodu odnio smetlarski kamion i nije se u vrelom jutru ugušila u zatvorenoj ladici, piše Aleteia

Onaj tko ga je omotao krunicom sigurno ga je povjerio Mariji na čuvanje, a Blažena Majka učinila je svoj dio da ga se pronađe. Čini se da nema javno dostupnih informacija o tome što se kasnije dogodilo s ovom malom bebom. Pomolimo se da Marijina zaštita nastavi biti nad ovim djetetom.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er