MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOSTZANIMLJIVOSTI

MEĐUGORJE Kako su djecu, vidioce komunisti zatvorili u mrtvačnicu!

PROČITAJTE KAKO SU DJECU ZATVORILI U MRTVAČNICU!”Milicija nas je ponovno strpala u kola Hitne pomoći. Zbijenima zajedno, a da nismo imali ni gdje sjesti, svaka izbočina na cesti nam je bila bolna.

Nakon sat vremena, konačno su doveli vidioce u bolnicu u Mostaru. ‘Naviknite se na ovo mjesto’, opomenuo je djecu vozač, ‘to bi mogao biti vaš novi dom nakon što vas liječnici proglase ludima’. Milicija nas je prvo odvela u jednu mračnu sobu bez prozora i za nama zaključala vrata.

Zrak unutar te sobe je bio vlažan, hladan i ustajao.djecu Ugledala sam nešto što mi se učinilo kao neka osoba koja leži na stolu, a nakon što su mi se oči privikle na mrak, shvatila sam kako je ta osoba bila mrtva. Preletjevši sobu pogledom, vidjela sam još tijela. ‘Mrtvačnica’, šapnula sam“, prisjeća se Mirjana.

Svih šestero bili su užasnuti mjestom na kojemu su se našli i pitali su se kako mogu tim stvarima izlagati djecu. Bilo je očigledno da su ih željeli prestrašiti. Najprije mrtvačnicom, a onda zadržavanjem na psihijatrijskom odjelu s teškim i neubrojivim duševnim bolesnicima.”

Vezani članci

(Iz knjige “Međugorje – Prvih sedam dana”(Kako su djecu, vidioce komunisti zatvorili u mrtvačnicu!))

Fotografija: Arhiva Ivan Pavičić©

FB : Darko Pavičić

www.medjugorje-news.com/

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er