MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Kada krenu fizičke promjene u svijetu tada ćemo svi shvatiti zašto se Gospa ukazivala

Vidioc Ivan prenio je Gospine riječi: “Kad se u svijetu započnu događati fizičke promjene, shvatit ćete.” Tijekom proslave 30. obljetnice ukazanja u Bijakovićima u župi Međugorje, vidioc Ivan donosi ove Gospine riječi i objašnjava da će čitav svijet morati biti spreman za promjene koje će se početi događati u svijetu.

Govor Ivana Dragičevića za 30. obljetnicu ukazanja jasno je usmjeren na poruku koju je Gospa podijelila svijetu putem vidioca i pita se jesmo li se u ovih 30 godina imalo promijenili te jesmo li unijeli Gospine poruke u naš život i ako jesmo da li je ta promjena dovoljna da nas pripremi za posebno razdoblje u svijetu koju je najavila naša Majka, Kraljica mira: „Ova Gospina ukazanja su raskrižje čovječanstva, novi poziv, novi put, nova budućnost čovječanstva. Ali koliko smo svjesni poruka? Dolaze li nam u srce? Živimo li s njima? „.

Ivan dalje nastavlja: „Gospa i dalje šalje poruke kako bismo ih mogli iskoristiti“.
Ivan je odgovorio svi znatiželjnicima kojima je nejasan velik broj ukazanja i poruka. Ivan je rekao da se učestalost tih poruka vremenom smanjila jer je u početku postojala potreba da svijet prihvati ono što je Gospa imala prenijeti čitavom svijetu: „Nekoliko godina smo primali poruke svakog četvrtka, a zatim jednom mjesečno. Zašto? Gospa nam je svaki put davala više vremena da razumijemo svaku poruku „, kazao je Ivan i nastavio : „Kad se u svijetu dogode fizičke promjene, shvatit ćete zašto je Gospa dolazila svaki dan“.

Da li je posljednja Ivanova rečenica povezana s 10 tajni koje su dane vidiocima i s neuništivim i vidljivim znakom koji je Gospa obećala ostaviti na Brdu ukazanja u Bijakovićima?

Vezani članci

Ivan skreće pozornost sa “10 tajni”, pojašnjavajući da se odnosi na nešto drugo. Vraćajući se značenju Gospinih poruka, Ivan objašnjava da su u osnovi poruke poziv vjernicima i obiteljima da preuzmu odgovornost za život u skladu s porukama koje su prenesene u Evanđeljima, ili onome što smo čuli od Crkve i samog Isusa Krista , ali na žalost to se danas rijetko kada čuje: „Crkva nam je to prenijela, ali mi to ne živimo. Gospa nas poziva da budemo odgovorni “.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er