MOLITVEVJERA I DUHOVNOST

Jezivo svjedočanstvo opsjednutog Davida: Mogu čuti kako demoni vrište svaki put kad netko moli ovu molitvu…

Iz dnevnika svećenika i egzorcista mons. Stephena Rossettija prenosimo zanimljivo svjedočanstvo o moćnoj molitvi sv. Mihaelu Arhanđelu a za koju je i bl. Alojzije Stepinac rekao da je privatni egzorcizam.

Rosseti tako piše: “Snažno potičem one koji su pogođeni demonima da redovito prisustvuju misi. Ali znam da im je teško, posebno onima koji su potpuno opsjednuti. Kada je netko opsjednut, dolazi do svojevrsnog međusobnog prožimanja tijela opsjednutih s demonima. Stoga će opsjednuti često osjećati nešto od onoga što osjećaju demoni. Stoga će im životi s vremena na vrijeme biti pravi pakao – doslovno.

Na primjer, kada se stave u kontakt s bilo čim svetim, opsjednuti će obično reći da osjećaju nesnosnu bol. Reći će da hladna voda iz slavine gori. Kada gledaju raspelo, njihove će se oči osjećati kao da su u “vatri”. Prilikom susreta sa svećenikom ili katoličkom crkvom mogu osjetiti intenzivnu mržnju.

Zamolio sam “Davida”, koji je prije pripadao sotonističkom kultu, a sada je opsjednut, da da sve od sebe da prisustvuje nedjeljnoj misi. On se hrabro trudi, ali uspio je prisustvovati samo jednom u nekoliko mjeseci, ako je tako. Rekao je da kada je u mogućnosti prisustvovati, “ne mogu izgovarati molitve dok sam tamo niti odgovarati na njih kao što to čine svi drugi.”

Vezani članci

David je dodao: “Mučenje je biti tamo, sa svim kipovima i slikama koje me okružuju.” Nastavio je: “Svi ljudi i svećenik koji se mole je tako glasna buka koja me toliko ljuti.” I zaključio je: “Kad izgovaraju molitvu sv. Mihovila, mogu čuti demone kako vrište. To je tako užasno, zastrašujuće i bolno.”

Volim sakramentale Crkve. Oni nas inspiriraju i jačaju. Ali oni također imaju važnu apotropejsku funkciju: odvratni su demonima i pomažu ih istjerati. Posebno sam primijetio Davidov komentar o molitvi sv. Mihovila: ona plaši demone, zadaje im jaku bol i vrište od muke. Bit ću marljiviji u korištenju ove molitve u našim budućim seansama egzorcizma, napisao je svjedočanstvo.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er