MOLITVEVJERA I DUHOVNOST

Izmolite drevnu molitvu Duhu Svetom iz 4. stoljeća za oslobođenje duha bezvoljnosti

Izmolite drevnu molitvu Duhu Svetom iz 4. stoljeća za oslobođenje duha bezvoljnosti Duh bezvoljnosti, koji ako ustraje i ne nailazi na otpor, može nas dovesti i do lijenosti, tjeskobe, depresije, i očaja, što je krajnji cilj svakog napada na Božje dijete. Jedan od najsnažnijih lijekova, odnosno udaraca na ovo zlo je upravo molitva Duhu Svetom.

Duh Božji duh je bez kojeg mi ne možemo učiniti ništa, baš kao što apostoli nisu mogli ništa činiti dok ih nije zapljusnuo silni vjetar, huka s visina, a koja je prodrla u njihova srca, promijenila ih, obnovila, podigla i gonila u slobodi s Uskrslim.

Nažalost, mnogi vjernici danas  žive u trajnom osjećaju bezvoljnosti, u duhovnoj tromosti i slabosti, umoru, nesvjesni da je Duh Sveti onaj koji od slabog čini jako, od tužnog radosno, od zarobljenog, slobodno, od bolesnog, zdravo itd.
Duh bezvoljnosti, koji ako ustraje i ne nailazi na otpor, može nas dovesti i do lijenosti, tjeskobe, depresije, i očaja, što je krajnji cilj svakog napada na Božje dijete. Jedan od najsnažnijih lijekova, odnosno udaraca na ovo zlo je upravo molitva Duhu Svetom.


Jednu tako lijepu i drevnu molitvu sastavio je sveti Augustin, sveti biskup  i obraćenik koji je živio u 4. stoljeću a koji je otkrio da je svu snagu, borbenost i žar dobivao od Duha Svetog kojem se bez iznimke, svaki dan, žarko molio. Njegova molitva može svaku dušu otvoriti ovim čudesnim blagoslovima. Molite ju svakodnevno.

duhu

Molitva svetog Augustina

Dahni u mene, Duše Sveti, da moje misli budu svete.
Pokreni me, Duše Sveti, da moj posao bude posvećen.
Privuci moje srce da zavoli samo ono što je sveto.
Ojačaj me, Duše Sveti, da branim ono što je sveto
Zaštiti me, Duše Sveti da mogu uvijek biti svet

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er