MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Ivan Dragičević: Današnja obitelj krvari, udaljena od molitve, a Gospa nas zove

Gospa nas zove, ona se ne umara pozivati nas. Kaže u jednoj poruci: Draga djeco, vi ste živa Crkva.
Nema žive Crkve bez žive obitelji. Današnja obitelj duhovno je bolesna, Gospine su riječi. Ona to kaže, ona danas nama postavlja tu dijagnozu.

Današnja obitelj krvari, a Majka nas zove, želi previjati naše rane, liječiti naše rane s toliko ljubavi, nježnosti i majčinske topline. Današnjem svijetu, današnjim obiteljima potrebno je duhovno ozdraviti. Bez ozdravljenja obitelji danas ne može ozdraviti ovo bolesno društvo i ovaj bolestan svijet. Potrebno je da obitelj ozdravi.

Vi, mladi, danas ste ovdje da molite na tu nakanu, na poseban način za obitelj, za svetost u obitelji. Gospa nas zove da se odlučimo za Isusa, da pođemo s njim. U jednoj poruci kaže: Draga djeco, današnji se svijet nalazi u jednoj velikoj krizi, a najveća kriza je kriza vjere u Boga zato što su se udaljili od Boga, udaljili su se od molitve. Draga djeco, današnji
je svijet pošao u budućnost bez Boga. Draga djeco, ne može vam današnji svijet dati mir. U taj mir koji vam svijet daje brzo ćete se razočarati. Mir je samo u Bogu. Zato se otvorite daru mira, molite za dar mira radi svojega dobra.

Obnovite molitvu. Molitva je nestala u vašim obiteljima. Roditelji više ne mole sa svojom djecom, djeca s roditeljima. U obiteljima je ponestalo vremena jednih za druge. Toliko umornih, slomljenih obitelji! Događa se raspad morala. Toliki utjecaj medija, televizije… Moderan svijet i tehnologija danas sve više i više pritišću mlade i obitelji, a Majka nas uporno zove: Vratite se Bogu, stavite njega na prvo mjesto! Vratite molitvu u svoje obitelji! Majka nas neumorno zove.

www.medjugorje-news.com

Izvor
glasnik mira
Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er