BiHCRKVAVIJESTI

IAKO JE PREBOLIO KORONAVIRUS Kardinal Puljić: Spreman sam primiti cjepivo…

Dok je u većini zemalja Europe cjepljenje protiv koronavirusa počelo, BiH još nije dobila niti jednu dozu spasonosnog cjepiva. Stanovništvo je podijeljenog mišljenja.

Jedni smatraju da se treba cijepiti, drugi da ne treba. Ima i onih sklonih teorijama zavjere.  Nadbiskup vrhbosanski, kardinal Vinko Puljić za Avaz je rekao što misli o cjepljenju protiv koronavirusa, ali i otkrio hoće li on primiti cjepivo. – Kao što je javnosti poznato, osobno sam prebolio koronavirus, na čemu sam Bogu zahvalan, te sada u sebi nosim antitijela. Stoga nemam posebnu potrebu žurno se cijepiti.

Normalno je da to prvo prepustim onima kojima je potrebnije, ali kada dođe red i na mene itekako sam spreman primiti cjepivo – kaže kardinal Puljić. Na pitanje bi li to učinio javno, kardinal Puljić odgovara: – Ne bih se eksponirao javno, jer mi nije do parade. Svima mogu reći da treba biti slobodan odlučiti, ali i vjerovati znanosti te primiti cjepivo. No, prije svega potrebno je isto nabaviti te onda organizirati prioritete.

www.medjugorje-news.com/vecernji.ba

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Također pročitajte
Close
Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er