MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Gospina poruka vidjelici Mirjani: “Ovo je jedini put k spasenju i vječnom životu.”

Djevica Marija se ukazala na mnogim mjestima na Zemlji i u mnogim povijesnim razdobljima, uvijek ističući krajnji cilj svog dolaska: obraćenje naših srca i povratak Njenom sinu Isusu. U Međugorju nas Marija posebno upozorava da će vrijeme njezine blizine, prije ili kasnije, završiti. Ona to čini povjeravajući vidiocima nebrojene poruka koje su nas pozvale i pozivaju i dalje da za primjer i putokaz uzmemo njezinog jedinorođenog Sina Isusa Krista i da uvijek slijedimo njegov put i učenja .

Gospina poruka vidjelici Mirjani 2. siječnja 2017.

Draga djeco, moj Sin je bio izvor ljubavi i svjetla kada je na Zemlji govorio svijetu svih svjetova!

Apostoli moji slijedite Njegova svjetla, to nije lako, morate biti maleni. Morate se učiniti manjima od drugih, uz pomoć vjere ispuniti se Njegovom ljubavlju. Niti jedan čovjek na zemlji bez vjere ne može doživjeti čudesno iskustvo, ja sam s vama.Očitujem vam se ovim dolascima, ovim riječima, želim vam svjedočiti moju ljubav i majčinsku brigu. Djeco moja, nemojte gubiti vrijeme postavljajući pitanja na koja nikad ne dobivate odgovor. Na kraju vašeg zemaljskog puta Nebeski Otac će vam ih dati. Uvijek znajte Bog sve zna, Bog vidi, Bog ljubi. Moj premili Sin zasvjetljuje živote, raspršuje tamu, a moja majčinska ljubav koja me nosi vama je neizreciva, tajanstvena ali stvarna. Ja izričem svoje osjećaje prema vama, ljubav, razumijevanje i majčinsku naklonjenost.

Od vas, apostoli moji, tražim vaše ruže molitve koje trebaju biti djela ljubavi. To su mome majčinskome srcu najmilije molitve. Njih prinosim svome Sinu rođenom radi vas. On vas gleda i čuje. Mi smo vam uvijek blizu, to je ljubav koja zove, spaja, obraća, hrabri i ispunjava, zato apostoli moji, uvijek ljubite jedni druge, a nadasve ljubite moga Sina. To je jedini put k spasenju i vječnom životu. To je moja najmilija molitva koja najljepšim mirisom ruža ispunjava moje srce. Molite, uvijek molite za svoje pastire, da imaju snage biti svijetlo moga Sina.

Hvala vam!

poruka

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Back to top button