MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Ivanka Ivanković- Elez: “Gospa mi je ispunila najveću želju”

Dana 7. svibnja 1985. godine, vidjelica Ivanka Ivanković- Elez imala je svoje posljednje svakodnevno ukazanje Gospe. Od tada joj se Gospa ukazuje svakog 25. lipnja. Bilo je to navečer 6. svibnja 1985. kada su Ivan, Jakov i Ivanka imali zajedničko ukazanje. Tijekom ovog ukazanja, Gospa je Ivanki otkrila desetu i posljednju tajnu. Tada joj je rekla da će sljedeći dan biti s njom sama, bez ostalih vidjelaca.

7. svibnja 1985. Ivanka je kod kuće pričekala ukazanje. Na kraju ukazanja, Ivanka je fra Slavku Barbariću predala list papira na koji je prepisala dijalog između nje i Kraljice mira: “Kao i svaki dan Gospa je stigla i pozdravila me s‘ Hvaljen Isus Krist! ’, A ja sam joj odgovorila ‘ Neka uvijek budu hvaljeni Isus i Marija ’. Nikad nisam vidjela Blaženu Djevicu Mariju tako lijepu kao te večeri. Nosila je najljepšu haljinu koju sam ikad vidjela u svom životu.

Gospa me pitala što želim. Zamolila sam je da mi pokaže moju zemaljsku majku

Gospina haljina zaiskrila je zlatom i srebrom. Njezin veo i kruna također. S njom su bila dva anđela. Bili su odjeveni poput Gospe. Bila je tako lijepa, kao i anđeli, da riječi nisu dovoljne za opisati ih. Jednostavno to morate živjeti. Djevica me pitala što želim. Zamolila sam je da mi pokaže moju zemaljsku majku. Gospa se nasmiješila i kimnula. Odjednom se pojavila moja mama, nasmijana. Gospa mi je rekla da ustanem i poslušala sam je. Moja mama me zagrlila, poljubila i rekla: ‘Kćeri moja, tako sam ponosna na tebe!’. Poljubila me i nestala.

gospa

Tada Blažena Djevica Marija dodala: “Draga moja kćeri, danas je naš posljednji sastanak! Ne budi tužna, jer doći ću ti na sve obljetnice, osim na sljedeću. Kćeri moja, nemoj misliti da si pogriješila i da ti iz tog razloga više neću dolaziti. Niste učinili ništa loše! Dočekali ste me svesrdno i ispunili planove koje smo imali moj Sin i ja. Budi sretna, jer ja sam tvoja Majka koja te voli svim srcem. Ivanka, hvala ti što si se odazvala pozivu moga Sina i što si bila ustrajna onoliko koliko je On očekivao.

Kćeri, reci svojim prijateljima da ćemo moj Sin i ja uvijek biti s njima kad nas budu tražili i pozivali. Ovo što sam vam posljednjih godina govorila o tajnama, nemojte nikome reći , dok vam ja ne kažem. Ivanka, milost koju ste dobili ti i tvoja braća (ostali vidioci) do sada nije primio nitko na Zemlji! “. Nakon ovih riječi pitala sam Gospu mogu li je poljubiti. Pristala je s jednostavnim klimanjem i poljubila sam je. Ponovno sam je zamolila za blagoslov. Blagoslovila me, nasmiješila se i rekla mi: “Idi u miru Božjem!”. Dva anđela odmaknula su se polako s njom. Blažena Djevica Marija bila je tako spokojna. Sa mnom je ostala oko sat vremena.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er