GOSPINE PORUKEVJERA I DUHOVNOST

Gospina poruka vidjelici Mirjani : “Crkva je neuništiva jer joj je…”

Vidjelica Mirjana : Za one koji se brinu u ovim teškim vremenima, Gospa kaže da je Crkva neuništiva : “Neuništiva je jer joj je moj Sin dao srce – Euharistiju, a svjetlost njegova uskrsnuća svijetlila je i svjetlit će nad njom. Zato, ne bojte se. Molite za vaše pastire da imaju snage i ljubavi biti mostovi spasa.” Ovo je Gospina poruka vidjelici Mirjani:

Gospina poruka vidjelici Mirjani 2. prosinca 2015.

A vi, djeco moja, vi me trebate, tražite me, dolazite mi i razveseljujete moje majčinsko srce. Ja imam i uvijek ću imati ljubavi za vas, za vas koji trpite i koji svoje boli i patnje prinosite mome Sinu i meni. Moja ljubav traži ljubav sve moje djece, a moja djeca traže moju ljubav. Po ljubavi Isus traži zajedništvo između Neba i Zemlje, između Nebeskog Oca i vas, moje djece, svoje crkve. Zato trebamo mnogo moliti, moliti i ljubiti crkvu kojoj pripadate.

Sad crkva trpi i treba apostole koji ljubeći zajedništvo, svjedočeći i dajući pokazuju puteve Božje; treba apostole koji živeći srcem Euharistiju čine velika djela; moje apostole ljubavi. Djeco moja, crkva je od samih početaka bila proganjana i izdavana, ali je iz dana u dan rasla. Neuništiva je jer joj je moj Sin dao srce- Euharistiju, i svjetlost njegovog uskrsnuća je svijetlila i svjetlit će nad njom. Zato, ne bojte se. Molite za vaše pastire da imaju snage i ljubavi biti mostovi spasa. Hvala vam.

gospina

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er