BIJAKOVIĆIBRDO UKAZANJAGOSPINE PORUKEMEĐUGORJEVIJESTIVJERA I DUHOVNOST

VIDEO Gospina poruka od 18. lipnja 2024. preko vidjelice Marije. Gospa je prvi put molila na jednom posebnom jeziku.

Gospina poruka od 18. lipnja 2024. preko vidjelice Marije. Gospa je prvi put molila na jednom posebnom jeziku. U župi Međugorje treću večer devetnice Kraljici mira na Brdu ukazanja u Bijakovićima ponovno je obilježila rijeka hodočasnika koji svakim danom pristiže sve više iz svih krajeva svijeta.

Kao i prethodne dvije večeri devetnice, molitveni program je krenuo u 22:00 sata kao što je Gospa htjela da se svaku večer u vrijeme devetnice moli za mir u svijetu. Uz pjesmu i molitve za mir koje odzvanjaju Brdom ukazanja i zaseokom Podbrdo ostavlja dojam da su hodočasnici svoja srca ostavili našoj nebeskoj Majci – Kraljici mira da ih odvede i preda svome sinu Isus Kristu.

Nakon molitve kao i prethodna 2 dana vidjelica Marija je imala Gospino ukazanje. Kako svjedoči vidjelica Marija Gospa je čitavo vrijeme molila za mir u našim srcima i za mir u svijetu, zahvalila se na našem dolasku. Gospa je molila na Aramejskom jeziku, što se nikad do sada nije dogodilo. Na kraju nas je sve blagoslovila i zamolila da dođemo u što većem broju u molitvi za mir.

Gospina poruka

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er