VJERA I DUHOVNOSTZANIMLJIVOSTI

Otac James Manjackal: Ova praksa vodi do demonskog posjedovanja! 

Otac James Manjackal: Ova praksa vodi do demonskog posjedovanja! “Kao kršćanin i katolik, rođen u indijskoj državi Kerali u tradicionalnoj katoličkoj obitelji, ali u hinduističkom okruženju; a sada kao katolički svećenik i karizmatski propovjednik u šezdeset zemalja na svim kontinentima, imao bih nešto reći o lošem utjecaju joge na život i duhovnost.

Znam da u cijelom svijetu raste interes za jogu , čak i među kršćanima  i da se taj interes širi i na druge ezoteričke i new age prakse kao što su reiki, reinkarnacija, akupresura, akupunktura, liječenje pranom, refleksologija itd. što su sve metode protiv kojih Vatikan upozorava u svom dokumentu “Isus Krist- donositelj vode žive”. Joga je, to morate znati nespojiva s kršćanstvom; Joga vas vodi do idolopoklonstva i  demonskog posjedovanja” piše Otac James Manjackal, poznati svećenik u službi oslobađanja i  za traditioninaction donosi svjedočanstvo mlade Argentinke koja je godinama bila zarobljena u osobnom paklu joge.

„Mogu vam brzo ispričati put kojim sam hodala, nizbrdo, daleko od Boga.

„Kao katolik koji ne prakticira vjeru, počela sam tražiti put na krivom putu, uvijek s izgledom dobrog. Po savjetu prijatelja, samo sam iz radoznalosti otišla sam kod žene koja čita tarot karte. Zatim sam počela čitati knjige za samopomoć, metafizičku literaturu, New Age brošure, itd.

Navukla sam se na jogu

“Kao ljubiteljica sporta, postala sam umorna od svoje redovne rutine vježbanja i, opet na savjet prijatelja, počela sam se baviti jogom u poznatom društvenom okruženju. Nakon nekoliko mjeseci sam otišla, jer su manipulirali voljom žena .. Pa sam otišla u drugu ‘ozbiljniju’ joga grupu koja je imala talijanske rishije (vidjeoce), majstore, asane (poze), cijela djela. Tamo sam naučila o strogom načinu života koji ide uz to. Puno sam čitala o budizmu, taoizmu, drugim učiteljima, tehnikama joge i općenito o New ageu.. Sve je djelovalo vrlo poticajno i novo.

“Upoznala sam različite ljude i svi su mi se činili jako dragi. Više od pet godina učila sam i radila razne vrste meditacija i vježbi, postala vegetarijanac, išla na seminare koje su vodili majstori… Tai-chi, sve što sam mogao pronaći. Sve je to vrlo zanimljivo za onoga tko traži i ne poznaje Krista. Udaljila sam se od svoje obitelji i svijeta.

‘Završila sam levitirajući…’

“Evo rezultata: Jednog sam se dana probudila levitirajući nad svojim krevetom . .. s (duhovnim) stvorenjem, poput hobotnice koja se hvata za moju glavu. Određenom igrom riječi predala sam svoju dušu tom stvorenju i sada nisam mogla pobjeći od toga.

Kako bih pokušala pobjeći od te stvari koja mi je trošila svu energiju, učinila sam ono što sam morala. Tražila sam žene koje su liječile ili oslobađale od zlih duhova. Sve te osobe imale su kipove Djevice na svojim mjestima ili su bile osobe koje idu u crkvu. Stoga je bilo teško shvatiti da su bili u krivu i da im ne treba vjerovati.

“Ušla sam i u reiki, bioenergiju, univerzalnu energiju i sve ono što se na duhovnom tržištu nudi kao “alternativa”. Ako je bilo ikakvog poboljšanja, bilo je samo trenutno. Samo još više duhovnog zagađenja. Nešto što tada nisam vidjela…

Božja me milost spasila

“Napokon sam se, milošću Božjom, vratila u Katoličku Crkvu. Konačno sam dosegnula spasenje, najprije u Marijinoj legiji, a potom i u molitvenoj skupini kojoj sam se pridružila. Preživjela sam prvu godinu zahvaljujući raznim povlačenjima koje je vodio Padre Hurtado,  u Čileu. Moj je život od tada bio vrlo težak, ali uvijek me prate i tješe Isus i Marija.

“Želim podijeliti ono što sam vidjela iza joge i zlih sila koje je koriste. Izaziva veliku pomutnju u pogledu vrijednosti, krade energiju i završava potpunim gubitkom slobode. ‘Kršćanska joga’ je kontradikcija. Župe ne bi trebale promicati praksu koja koristi New Age vježbe i duhovnosti koje vode do ponosa, a posebno duhovnog ponosa.

Zazivanje drugih bogova

Prakticirala sam duhovne vježbe sa zazivanjem drugih bogova… To je idolopoklonstvo. Tijekom meditacija i opuštanja ne možete isprazniti svoj um, ostavljajući ga otvorenim za sve, jer je to vrlo opasno.

Morate znati da je Sotonist Aleister Crawley bio je jedan od prvih promicatelja joge na Zapadu.

“Postoji duhovni svijet o kojem vidimo Sveto pismo: Jer mi se ne borimo protiv krvi i mesa, nego protiv Poglavarstva, protiv Vlasti, protiv vladara tame ovoga svijeta, protiv duhovne zloće na visinama (Efež.6). -12)

Oslobođena od zlih duhova

“U svakom slučaju, već više od pet godina pokušavam biti izliječena, usred progona i mentalnih i duhovnih napada od strane zlih duhova. Pomogli su mi mnogi svećenici i katolički psihijatar.

Puno privatnih i zajedničkih molitvi, ispovijedi, molitvi odricanja od svoje prošlosti, ispovijedi odricanja od đavla i svih dosadašnjih praksi, molitvi oprosta sebi i osobama koje su me toliko dugo povrjeđivale.

“Sati pred Presvetim Sakramentom, sveta misa i dnevna pričest, molitvene skupine, nekoliko dnevnih krunica.

“Želim da znate da Đavao postoji, da postoje zli duhovi i ljudi koji rade za njega. Nije zlato sve što blista. Krist i njegova Blažena Majka su oni koji liječe, spašavaju i oslobađaju. Krist sve čini novim. Ovo potvrđujem: Isus, koji je Bog, došao je i dao svoj život za nas.”

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please turn off adblocker